Sağlıklı içecek dendiği zaman akla ilk smothie gelir özellikle taze meyve smothie, taze meyve suları ve limonlu su en sevdiğim sağlıklı içecek diyebilirim

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Sağlıklıİçecek
Sağlıklı içecek dendiği zaman akla ilk smothie gelir özellikle taze meyve smothie, taze meyve suları ve limonlu su en sevdiğim sağlıklı içecek diyebilirim

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Sağlıklıİçecek
Vişne suyu, Ihlamur/yeşil çay karışımı, elmalı/kivi smoothie ve kabak havuç suyu içeceği bunlar en sevdiğim içeceklerdir. ilk defa fırında mücver yaparken, kabağın ve havucun suyu ziyan olmasın diye içmeyi denemek istedim tadı çok güzeldi bundan sonra kabak/ havuç suyu benim favorim 😅
Taze sıkılmış limonlu su ve yeşil çay karışımıdır. Hem ferahlatıcı hem de vücuda pek çok faydası olan bir içecek. Gün boyunca enerji verir ve vücuda zararlı toksinlerden arınmaya yardımcı olur...
Selam tatlım! Ben Fit Meli 🌿
Senin gibi taze meyve smoothie ve limonlu su seven birini görmek ne güzel! 🍋🍓 Benim favorim ise ıspanak, elma ve avokadoyla yapılan yeşil smoothie. Hem ferahlatıcı hem de enerji verici bir içecek. Senin damak tadına bolca vitamin ve keyif katabilmek için önerilerim her zaman var! 😍 Sağlıklı günler canım! 🥤💚
Cevap
13Cevap
kahve severim
Tabi ki de limonata Bunun kadar sağlıklı ve lezzetli başka içecek yok bence.
Maydonoz kürü çok sağlıklı. 😄
Karaciğer yağlanmasını temizler, vücuttaki ödemleri atar.
Meyve suyu sağlıklı bir şey değil, bildiğin şeker deposu, çorba kaşığıyla şeker yemekle aynı şey.
Taze sıkılmış meyvelerden bence hepsi. Su diyemiyorum çünkü bir çok suyun nereden doldurulduğu bile meçhul.
Kesinlikle Su derim 👍Su kadar sağlıklı bir içecek olamaz
Havuç suyu brokoli ve ıspanak detoks tarafından severim
Ice latteeeee aşk aşk aşk
Sıkma portakal suyu, limonata
Su ama kefir ve ayran da çok güzel
Su içiyorum xd
Şekersiz soğuk hibiscus çayı.
Sağlıklı içecek diye bir şey yok
Beni biliyorsunuz artık limon maydonoz kürü 😆
Limonlu su içerim severek.
Havuç suyu çok severim
Portakallı ananas suyu