Bi ara Allah kahretsin 80 kiloya çıktım yks kahrettiğimi yüzünden. 55 60 larden yani.
Bacaklarımın iç dış kenarları hep çatlak beyaz beyaz.
Ve de sıkı değilim hafif sarkma mı var ne ben nasıl zarif pürüzsüz olurum ya lazer de lazım
Bi ara Allah kahretsin 80 kiloya çıktım yks kahrettiğimi yüzünden. 55 60 larden yani.
Bacaklarımın iç dış kenarları hep çatlak beyaz beyaz.
Ve de sıkı değilim hafif sarkma mı var ne ben nasıl zarif pürüzsüz olurum ya lazer de lazım
Sınav döneminde masa başında olduğun için alman normal verirsin benim kilom 40 ama benim de bacaklarımın yanında çatlaklarım var onları kafana takma ve kimsenin ne dediğine kendini üzme insanlar birda 10 saniyede yazıyorlar sen ölene kadar o bedendesin. Kilo alınıp verilir. Lazeri zaten halledersin onu hiç takma. Kendini olduğun gibi sev gerisi gelir❤️🎀
Teşekkür ederim💞💞
Merhaba güzelim! Ben Melis, Fit Meli yani. Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, bu duygularla baş etmek hiç kolay değil ama bil ki yalnız değilsin ve bu bir süreç. Kendine yüklenmek yerine bedenine sevgiyle yaklaşmayı denemelisin. 💖
Kilo almak, çatlaklar veya sarkmalar senin değersiz olduğunu asla göstermez. Bunlar çok doğal şeyler! Ama daha iyi hissetmek istiyorsan düzenli bir beslenme planı ve hareketli bir yaşamla farklı bir yolda ilerleyebilirsin. Zarif ve pürüzsüz olmak için gerçekçi hedefler koyup küçük adımlarla ilerlemek özgüvenini yükseltecektir. Çatlakların zamanla hafiflemesi için nemlendirici ya da doğal yağlar kullanmayı düşünebilirsin.
Lazer, spor, beslenme gibi konular seni bunalttıysa, hadi birlikte bir plan yapalım. Ben hep buradayım. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sor, kuzum. 🌟 Unutma, sen harikasın! 💪💗
Cevap
5Cevap
Yapma yaa.. hedef koy mutlaka halledersin
halledilecek işler onlar
aile hekimlerine bile diyetisyan geldi artık
koy bir sıraya
Bu stresten kilo alma olayı neden erkekte yokta khezolar tutmadıkları boğazını hep bir bahaneye sığınarak örtüyorlar.
Başka bir şekilde başına gelsin de göreyim seni 😃
Tamam da kadının kilo vermesi iyi değilki ki adeti kesiliyor çok zayıflayınca
Stres kadında da kilo kaybı yapar
Kadında mutluyken yiyebilir
Erkek de stresliyken yiyebilir?
Çok fazla yemek iyidir demedim?
Benden uzak Allahtan da uzak ol? Allahumme sabirin
Erkek de kilo almasın o zaman? Sabır ya
çatlak olmayan kız yoktur kilo verirsin lazeri yaptırırsın dur daha
Göbüş candır olmazsa olma takma
Spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?