Bedenimden nefret ediyorum?

Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yasındayım ve dış görüntüsü ile barışık olamayan biriyim. Kasım ayından beri gerçi iş hayatımdan sebep kilo vermeye başladım gerçi ama gene de benim için yetersiz. Simit bölgemden oldukça rahatsızım ve bacaklarımda kalın. Hadi neyse bacakalrımı fazla takmam ama şu simit bölgemden o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. Güzl kız olduğumu söylerler ama benim kendime güvenim sıfıra düştü. Bazen aynaya bakınca 'Çok güzel kızım' diyebiliyorum ama söz konusu dış görüntüm olunca odadan dışarı çıkmak istemiyorum. Kimse beni mi beğenmiyor anlamıyorum ama hayatımda kimse de olmuyor. Buluşmalara bile gidemiyorum. Boyum 170 civarı. Kilomu bilmiyorum. Aslında vücut tipim kum saati ama zayıf olsam daha iyi olurdu. Dolgun ama fit vücut her zaman daha iyisidir. Balık etli yani. Hamsi de balık etidir balina da balık etidir. Ve ben balina grubuna giriyorum. Bedenimden nefret ediyorum :( Artık bu güzel yaşlarımı mutlu yaşamak ve kimseyi kendimle kıyaslamak istemiyorum :( Sizce en kısa zamanda o simit bölgesi nasıl gider?
Güncellemeler
+1 yıl
Su içsem yarıyor yemin ederim ve su içmeye korkar oldum. Ne yesem sonunda pişman oluyorum. Zararsız yiyeceklerde bile.
Bedenimden nefret ediyorum?