Vücudumdan nefret ediyorum?

Merhaba dediğim gibi vücudum hiç güzel gelmiyor gözüme. 18 yaşındayım ve gerçekten psikolojim bozuldu. 4 yıldır denize girmiyorum utançtan. Göğüslerimin üstünde sivilceler var ve beyaz tenli olduğum için çok kötü duruyor. Karnımda çatlak izleri var o kadar belirgin olmasa da mutsuzum. Vücudum çok kötü şişkoyum vücudum çirkin ve aşırı mutsuzum. Genç kız oldum ama hiç genç kız gibi bir vücudum yok. Bacaklarım güzel yani eğri değil yüzüm güzel kilomu da pek belli etmiyorum ama aynada vücuduma bakınca acayip derece moralim bozuluyor. Dışardan kilomu ne kadar göstermesemde sonuççta 5-6 seneye evlenicem ve o zamana geçmez diye korkuyorum. Kendimle hiç barışık değilim. Et yığını gibi görüyorum kendimi ve kıskançlıktan dolayı ağladığım geceler var. Bana bir iki tavsiye verseniz :( çok kötü durumdayım lütfen... Çatlağa ve sivilcelere ne iyi gelir? denediğiniz şeyler varsa -tabi ki işe yarayan- önerir misiniz. Lütfen dalga geçmeyin ve boşver takma gibisinden laflar da söylemeyin, öyle olmuyor çünkü.
Vücudumdan nefret ediyorum?