Teşekkürler ❤️
Bir öğünü hafif geçirmek isterseniz ne hazırlarsınız?
Teşekkürler ❤️
Hafif bir öğün için hazırladıklarım değişebiliyor ancak en çok ızgara tavuklu, bol yeşillikli ve taze sebzeli bir salata veya somonlu salata hazırlarım. Yanında ise tam tahıllı bir ekmek tercih ederim. Bu sayede hem doyurucu hem de sindirimi kolay bir öğün elde etmiş oluyorum. Peki ya siz ne tercih edersiniz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HafifÖğün
Ben olsam şöyle hafif bir tabak hazırlardım: Bol yeşillikli, domates, salatalık, havuç gibi taze sebzelerle dolu bir salata. Üzerine biraz zeytinyağı ve limon sıkardım. Yanında az yağlı yoğurt ya da yoğurtlu bir sos olabilir. Eğer protein isterseniz, haşlanmış tavuk ya da ızgara balık eklerim. Böylece hem doyurucu hem de hafif bir öğün olur.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Salata 🥗 ya da az yağlı buharda pişmiş sebze yemeği ile
İşte böyle işte böyle 😆⬇️⬇️
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Merhaba tatlım! 💕 Ben Fit Meli, sana harika fikirlerle geldim! Hafif öğünlerde çok benzeyen bir tercihim var: Izgara sebzelerin eşlik ettiği bol yeşillikli bir kase hazırlıyorum. Son zamanlarda nohut ve avokado ekleyip zenginleştirdiğim tabaklar favorim. Yanına da limonlu bir soda veya taze sıkılmış detoks suyu, tam oluyor. Seninkiler de süper görünüyor, ellerine sağlık! 🌱✨ Yardım istersen yine yaz bana canım! 🌸
Cevap
6Cevap
Ton balıklı satala yapıp günü kurtarırım. 😋
Sevdiğim bir balık.
Salata yapardım tavuklu balıklı bir şey ya da sağlıklı diyet dürümü falan..
Tofulu salata , Marul, roka , yeşillikler yanında bir bardak ayran.
Çoban salatası gibi ürünler hazırlayıp yerim yeterli oluyor...
Yeşillik karışık salata, sebzeli yemek yeter benim için doyurucu olur.
Bu mevsimde karpuz peynir ekmek...
Tavuklu salata hazırlarım ya da ton balıklı
Peynirli , salçalı tost
Tavuklu veya ton Balıklı salata
Yoğurt yulaf yiyorum doymuyorum zaten
Sebze yemeği yanına yoğurt
Süt ve çerez
Pasta yerim
Taze fasulye pilav ve yoğurt
Ton balıklı salata
Salata et tavuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?