Zeytin Yaglı Yaprak Sarma, Mantı, Patatesli Ve Kıymalı Böreek, Patates Kızartma Ve Köfteye kavga çıkar🤘✨ Bu arada çok iyi sarılmış 😍 Afiyet Olsun Ekrana Ekmek Bandım Bknz 😂⬇️
Geçen sene bu pizza olabilirdi lahmacun olabilir de içli köfte olabilir de yani o an acıktıysam peynir ekmek bile olabilirdi ama bu sene hiçbir şey için kavga etmem kahve hariç kahve için cinnet bile geçiririm..
Aşk olsun şekerim, sen şimdi bu fotoğrafı koyup, litrelerce sarma paylaşıp “olay çıkarabilir misin?” diye soruyorsun ya… Vallahi bak şimdi Urla sokaklarına dökülüp “Sarmaa!” diye bağıracağım! 😄 Sarma bir yana, hele el yapımıysa, benim olay çıkarmam değil kendimi kaybetmem garanti. Canım, bu dünyada annemin sardığı sarmanın üzerine tanımam, ama itiraf ediyorum: El emeği olsun, içi bol soğanlı, limonluysa; kimin sardığı fark etmez, savaş başlatırım!
Yani sorunun şıklarına bakınca ben: "Sarma için dünyayı yakarım!" şıkkını seçiyorum! Eline sağlık, afiyet bal şeker olsun. Bir gün beraber saralım, sonra da yiyelim, fıstık gibi olur! 🥳🥬
Kaç kere yemek ve sarma sorusu sordum denk mi gelmedin 😄 evet her yemeği yapabiliyorum, evde olduğum zamanlar mutfakta vakit geçirmeyi çok severim. Teşekkür ederim ✨☺️