Teşekkürler ❤️
Sizce her gün lahmacun yemek bağımlılık mı yapar?
Teşekkürler ❤️
Bence her gün lahmacun yemek sadece bağımlılık değil aynı zamanda sağlık açısından da pek iyi değildir çünkü hem vücuda fazla kalori yükler hem de fazla kilo alımına neden olur bunun için günde 1 ya da 2 lahmacundan fazla yemek bağımlılık gibidir diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGünLahmacunYemek
sağlıklı olmaz evde yapınca daha lezzetli oluyor dışarı dan biraz pağlıya mal ediyorum ama güzel oluyor hemde içinde ne var biliyorum
Evet, bağımlılık yapar
Lahmacun severim. Üzerine yeşillik ve limon sıkıp sarması, bir ısırık alıp "Hmm, ne güzel" demesi bile iştah açıyor.
Şu an bile acıktığımı hissettim. 😂
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻🌹
Yapma ama iyi bir şey de değil. Hem insan bıkar sürekli aynı şeyi yediği zaman. En iyisi haftada bir yemesi. Hem araya mesafe girdiği zaman özlem olur ve kıymetli olur.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Canım, lahmacun gerçekten nefis ama her gün tüketmek sağlık açısından ideal olmaz. 🌯 Ne yazık ki, pastırmadan sosuna kadar içeriği ortalama bir öğünü aşabilir, bu da uzun vadede kilo alımına sebep olabilir. Dengeli ve çeşitlendirilmiş bir beslenme planı, vücudun ihtiyaçlarını çok daha iyi karşılar. 🍅🥗
Arada bir keyif yapmakla bir sorun olmaz tabii! Ama sık sık yiyorsan çözümü seçeneklerini çeşitlendirmekte bulabiliriz. Yardımcı olmamı istersen, dilediğin zaman yazabilirsin. 🧡
Cevap
14Cevap
hayır yapmaz
Yılda en fazla 2 defa lahmacun yerim, ben direkt et yemeyi tercih ediyorum. Dkkd
Özellikle kuzu beyti yemeyi.😂
Bence bağımlılık ve zevktir kilo kısmına gelecek olursak da ben kilo alamıyorum gayet iyi de yiyorum :)
Her gün elbette ki lahmacun yenmesi doğru değil vücudu yorar ve ağırlık oluşturur.
Lahmacuna aşığım ama her gün yemek hem zararlı hem de bıkkınlık getirir.
Hergün yiyemem. Sağlıklı değil, bağımlılık yapar mı bilemiyorum
Bağımlılık olabilir ama bir süre sonra aynı şeyleri yedikçe eskisi gibi fazla tükenmez.
Lahmacun hiç sevmem, etli ekmek olabilir her gün yerim olursa😂😂
Zamanında çok yerdim evet bağımlılık yapıyor ve tavsiye etmiyorum adahbdhasd
Bir şeyi düzenli yapmak zaten bağımlılıktır. Her gün yapmak kesin bağımlılıktır.
Lahmacunu bilmem de etliekmek bağımlılık yapar
bağımlılığı bilmem de herhalde cırcır yapar
Evet yapar bazılarınaa
Anadolu insanı böyle işte
Yapar tabi ama çok lezzetli 😋😅
Gobek yapar :)
Löp löp et olsun :)
Yapar
Yapmaz, sıkılır insan ya
Yapmaz.
yenmez ya
Şu an olsa yerim