Bazen bir dadanıyorum, her akşam cips yiyorum. Hem de büyük boylarından :( Biraz ara verirsem eğer, bu sefer de hiç yemek istemiyorum yağlı bir his geliyor içime.
Bu cipsin olayı nedir gerçekten?
Bu cipsin olayı nedir gerçekten?
Patates cipsler cidden bağımlılık yapıyor. Bir ara her gün yerdim nerdeyse. vazgeçemezdim cidden. ama sivilce yapmaya başlayınca azalttım, ayda yılda bir yiyorum artık. zararlı baya.
Bana da yolla bizim evde yasak :'((
Ama cok kilo yapar o yuzden yememeye sartla kendini.
icinde monosodyum glutamat MSG varsa e ile baslayan koruyucularda iceriyorsa lezzetli gelebilir ama bagimlilik degil aliskanliktir o. 3 senedir dogru duzgun cips yememisimdir
Ayak kokandan ye bırakırsın
Cevap
26Cevap
Biraz paylaşmayı dene. Benimle büyük boy cipsi paylaşmaya var mısın? Böylece erken yaşta ölmeyiz ikimiz de kurtuluruz. Ben de çok fazla tüketiyor (dum) um
bence yememek gerek
fazlası cok zararlı
ben uzun zamandır yemiyorum
ama şu fırınlanmışlar biraz daha az yaglı onları dene :)
ikizimi buldum gerçek anlamda :D 3-4 tane büyük boy tek aşıma gömen biriydim hatta bir ara hergün 1 büyük boy alıyodum :D bıraktım 2,5 ay önce eh artık yemiyom ya yemeyince de gerçekten istemiyo gayet doğru bir tespit :)
Psikolojik bence. Bir süre eve cips alma, alışırsın.
içine zaten alışkanlık yapan maddeler katıyolar baharat maharat monosodyumgulutamet mı neydı oyle şeyler ondan oluyor, mekdanıs lar börgırlarda ondan ınsan yedıkçe yıyesı gelıyor. yeme
Cips yemek bağımlılık yapar tabiki. Bu bağımlılık devam ettikçe kadınlar ve erkekler varil veya tanker gibi genişliyor.
Şu süt mısırlı mini cheetos'lar aşırı derece bağımlılık yaptı bende :D Hem de ucuz. Bonzai gibi :Dd
Bende de bağımlılık yapıyor ve bildiğim kadarıyla içerisinde bir madde buba sebep oluyor.
onda bir çin tuzu adında madde var tam da dediğini yapması için ve tataaaaaammm kanserojen bir madde
ohoo sende yani :)) transyağ bağımlılık ve kilo yapıyor
Al benden de o kadar. Doritos Baharattan vazgecemedim.
Cips paketini açınca çıkan o iğrenç kokuya nasıl dayanıyorsunuz tıpkı kokuşmuş çorap gibi
içindeki yağ bağımlılık yapıyo motor yağı gibi birşey bir ara banada öyleydi ayn sigara gibi
Bende bilmiyorum her gün ekonomik boy büyük cipslerden yiyorum acayip bir durum seviyorum
Mono sodyum gulutamat.
Msg denilen kimyasalin bagimlilik yaptigi kanitlandi.
şu an bende yiyorum... tek paket kesmiyor 2 büyük :D
bende pek bağımlı olma hali yok. ama olur da cips yersem yanında mutlaka bira arıyorum.
Evet bağımlılık yapıyor. Yedikce yiyesi geliyor insanın 😶
Arada bir cips tüketiyorum öyle bir şeyle karşılaşmadım daha.
Yapmıyor aslında. Yılda iki bilemedin üç defa yiyorum ben. Sağlıksız baya.
Bağımlılık yapmaz ama tonton yapabilir :) :P
Yedikçe yiyesi geliyo ya insanın
Müptelası oluyor insan
Bırak cipsi mipsi fırçala dişleri
2 yildir yemedim bir tek bile :(
Ozledim
Rvet yapıyor içinde bir tuz var o yapıyor hatta
Bağımlısıyım ketçap aromalı ruffles favorim
Sivilcelenirsin yeme o kadar 😂
Yüzde yağlanma ve sivilce yapıyor
Hep kilo sebebi bunlar ;)
aynı olay bende de oluyor olayı nedir acaba? 😄
Cips kesinlikle bağımlılık yapıyor.
Yılda 2-3 kere belki yerim
Depresyonda mıaın acaba 😀
psikolojikmendir
evet yapıyor
Çok güzel çünkü😍😋
bana yapıyo valla :D
bana yapmadı
Bana yapmıyor
Evet
hayıır yapmaz
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar