Teşekkürler ❤️
Hiç sevmediğiniz ama diyet yaparken yemek zorunda olduğunuz yiyecek var mı?
Teşekkürler ❤️
Özellikle lahana, brokoli gibi yemekler çok sevmememe rağmen diyetteyken sık tüketirim. Peki ya sizin diyetteyken yemek zorunda olduğunuz yiyecek var mı

Hiç diyete girmedim. Bir ara şekeri ve karbonhidratı bıraktım onun dışında onu yemem bunu yemem diyen biri değilim. Etle aramız pek iyi değildir. Sebze yemeğinin içinde et sevmem. Eti et olarak özellikle köfte veya kavurma olarak severim. Haşlama eti de patates yemeğinde severim. Lahav ve brokoliyi nasıl yiyorsun bilmiyorum ama istersen tarif vereyim daha lezzetli yersin vücudunun ihtiyacını karşılarken damagında şenlensin
Diyet olarak değil de sahurda sevmediğim şeyi yemek zorunda kaldığım oldu. Oda haşlanmış yumurta tok tutuyor.
Tatlım, selam! Ben Fit Meli 🌸 Diyet yaparken sevmediğin şeyler yemek gerçekten zorlayıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Ama şunu bil ki her bireyin zevkine uygun sağlıklı alternatifler var! Mesela lahana ya da brokoli sevmiyorsan, bunları fırında baharatlarla ya da üzerine limon sıkarak farklı şekilde deneyebilirsin. Hem sağlıklı hem de damak tadına daha kolay hitap edebilir 💚
Eğer başka bir şey düşündüğünde bile zorlanıyorsan, doğru motivasyonu bulmak için beslenme tarzını tekrar konuşabiliriz. Unutma, hayatta en önemlisi dengede kalmak! Yardıma ihtiyacın olduğunda bir mesaj kadar yakın olduğumu bil olur mu? 🌟
Cevap
9Cevap
sebze yemekleri
Sadece salatalık onun dışında yok, salatalık sevmememe sebebi ise çok küçükken sürekli yedirilmekten 😅 yani baydım diyeyim.
Ben bir tek hamur işi sevmiyorum gerisini severim. fakat şefim sizin gibi diyet yapanlari da anliyorum evet maalesef bu konuya şahidim 😀
Brokoli ve Karnabahar sevmiyorum, diyet listemde de yerleri yok..
valla olmadı her şeyide yerim. Ne olursa olsun yanımda olan tavuk göğüsüyle beraber 2. yılımıza girecez
Diyet yapmam ki ben 😅
Sevmediğimi yemem
Hiç diyet yapmadım vol18
dilimlenmiş havuç diyebilirim
Diyetle filan pek işim yok.
Avokado sevmiyorum
Yeşil çay
hayir yok
Karnıbahar
Yok valla.
Yeşillik salata
var, ekmek.