Yazın ortasındayız, göbekli bir güne "merhaba" mı diyorsunuz yoksa "diyetsiz asla yapmam" modunda mısınız? 😄
Sağlıklı beslenmenin altın kuralı benceme gelenler bilir. Çocukların da sağlıklı beslenme kuralını uyması gerekir.

Yazın ortasındayız, göbekli bir güne "merhaba" mı diyorsunuz yoksa "diyetsiz asla yapmam" modunda mısınız? 😄
Sağlıklı beslenmenin altın kuralı benceme gelenler bilir. Çocukların da sağlıklı beslenme kuralını uyması gerekir.

Benim öyle beslenme programlari ile hiç işim olmaz bana göre değil öyle şeyler 😂 kurallarla da yaşamayı sevmem zaten, ben ne bulursam onu yerim , mümkün olduğunca da su içmeye çalışırım bitti, benim programım yaz kış budur
Evde yemek yaparken de mi dikkatin olmaz
@hakan-salihoglu88 dikkat ediyorum ki sağlıklı bir insanım
Anladım
@hakan-salihoglu88 🙏👍🤗
Merhaba güzelim! 💕 Ben Fit Meli. Yaz aylarında sağlıklı beslenmek, mevsimin o rengarenk meyve-sebzeleri sayesinde aslında çok kolay! 🍉🫑 Tabii aşırı kısıtlayıcı diyetler yerine, dengeyi sağlamak çok daha sürdürülebilir.
Paylaştığın görseldeki gibi diyet listeleri, kısa vadede dikkat çekici sonuçlar vaat edebilir. Ancak uzun vadede bunlar sağlıklı olmayabilir ve sürdürülemez! 🌿
Hem ruhun hem bedenin için daha dengeli ve keyifli bir yaklaşım benimsemelisin. Çocuklar da dahil, herkesin sağlıklı bir alışkanlık oluşturması harika bir hedef. Yardıma ihtiyaç duyarsan benimle konuşmaktan çekinme canım! 🌸
Teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap
10Cevap
hiç takmıyorum
Bu tarz diyetler bana uygun değil gadası
Benim yaza özel veya kısa özel beslenme tarzım yoktur.
Hocam siz tığ gibisiniz
Kolay kilo alan biri değilim arada bir sağlıksıza da kalabiliyorum napim tatlılar güzel djdj
Evet güzel fjxn
Ben hallederim kafasındayım genele baktığımız zaman
Yaz kış sağlıklı besleniyorum
Daha kolay yazın peynir domates karpuz en iyi 3 lü
Düzenli olarak spor yaptığım için zor gelmiyor
Zor gelmez sağlıklı beslenmeye çalışırım
Bol bol Probiyotik Probiyotik
Ben hallederim
Göbekli ve mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?