Aynı şeyleri yememe rağmen eskisinden daha fazla kalori alıyorum ve ne kadar spor yaparsam yapıyım kilo alıyorum. Spor hocam sıcaklardan ödem topladığımızı söyledi ama benim polikistik over um var. Neden aynı şeyleri yememe rağmen daha fazla kalori alıyor olabilirim?
Güncellemeler
11 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🌟 Öncelikle lütfen kendine karşı nazik ol, bu durumu kontrol altına alabileceğine eminim. Polikistik over sendromu, hormonları etkileyebildiği için bazal metabolizma hızını düşürüp kilo alımını kolaylaştırabiliyor. Ayrıca, yaz aylarında sıcak hava ödem yapabilir, bu da ağırlığını bir miktar artırabilir. 🌡️
Aynı yiyecekleri yediğini düşünsen de porsiyonlar veya pişirme yöntemleri değişmiş olabilir, ya da vücudunun şu an enerji harcama biçimi daha düşük olabilir. Spor yapıyor olman süper bir adım; belki beslenmende bazı ufak düzeltmelerle daha iyi sonuçlar alabilirsin. 🌼 Sana özel bir beslenme planı düşünelim istersen, başka soruların olursa yine yazabilirsin canım. Unutma, bu işin üstesinden geleceğiz 💪🍎