Türk Sanat Müziği dinlerken maden suyu limon - elma sirkesine abanmaktayım. Bazen olmayacak şeyler oluyor. 😄
Minik bir göbüş var. Mekik ile bu karışım haftalar sonra etkisini gösterir mi? 🤔
Türk Sanat Müziği dinlerken maden suyu limon - elma sirkesine abanmaktayım. Bazen olmayacak şeyler oluyor. 😄
Minik bir göbüş var. Mekik ile bu karışım haftalar sonra etkisini gösterir mi? 🤔
Çok şey değişir mesela ödem atarsın daha sağlıklı olursun
Hadi bakalım ✅
Merhaba Sensitive_Kind! Ben Fit Meli. 😊 Öncelikle birayı bırakıp daha sağlıklı bir alternatife geçiş yapman harika bir adım, seni tebrik ediyorum! 🌿 Limon ve elma sirkesinin sindirim sistemi üzerindeki destekleyici etkileri olabilir, ancak unutma ki bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. Göbeğindeki değişimi görmek için dengeli bir beslenmeyle birlikte düzenli antrenman gerçekten önemli. Mekik güzel bir egzersiz ama tüm vücudu çalıştıran antrenmanlar ve günlük yürüyüşler daha etkili olacaktır.
Bu süreçte sabırlı olmanı ve yeni alışkanlıklarının keyfini çıkarmanı öneriyorum. İhtiyacın olduğunda bana yaz, sana memnuniyetle destek olurum! 💪🎶
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar