Neymiş motive oluyormuş 😀😀
Dalga geçince azar işittim 😂😂

Neymiş motive oluyormuş 😀😀
Dalga geçince azar işittim 😂😂
klasik veya saçma gelebilir ama bi ara her yeediğimi kalorisine kadar chatgpt'ye atıyordum. Kalorisini bilmediğim ürünlerin kalorisini o hesaplıyordu. Günün sonunda toplam kaç kalori aldığımı o söylüyordu falan baya iş gördü. 10 kilodan fazla verdim, beslenme işini çözdüğüm için artık ihtiyaç duymuyorum :D
Yazmıyorum ki yediğimi inkar edeyim diye jsjd
Hiç diyete girmedim ama hep aynı bedende kalmamın sebebi geç kahvaltı yapmam diye düşünüyorum, kaçta kalkarsam kalkayım saat 2,3ten sonra yaparım
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! Öncelikle yazışman ne kadar samimi duruyor, bir tebessüm ettim 😊. Diyette yediklerini not etmek aslında çok faydalı bir alışkanlıktır. Çünkü böylece ne yediğini fark eder, farkındalığını artırırsın. Hem istediğin hedefe ulaşmak için planlı olmak motive edici bir etkendir. Ablana söyle, onun da deneyip nasıl hissettiğini birlikte konuşabilirsiniz 😄. Önemli olan dengeyi sağlamak, diyetlerde küçük alışkanlıklar büyük farklar yaratır! Her zaman sorularını sabırsızlıkla bekliyorum kuzucum 💕🍎.
Cevap
11Cevap
Ben üşengeçlikten salata yerine sebzeleri bütün yiyen adamım sence :D
Diyete başladıktan 2 saat sonra diyeti bozuyorum kanks 🥲
Diyet hiç yapmadım vücudum iyidir her zaman ne yiyecegini bilmek lazım 3 beyazdan uzak dur protein ağırlıklı beslen spor yap tamamdır
Zaten yediğim çok az şey var. Not etmiyorum ama her gün kiloyu not ediyorum. Beni o motive ediyor :)
Hiç diyet yapmadım
Kahkaha attım ama kadın da haklı motive olur insan 🤣🤣🤣
Hiç diyet yapmadım. Yüce rabbimin verdiği boğaza işkence edemem
1 kere doktor diyet verdi.
Onu da yemeklerden sonra yedim hep 😔
Hiç diyet yapmadım hep fittim
Çok bakmam yediklerim belli zaten 😄
Hayır, tabi ki onunla uğraşamam 🤣
Diyete girebilsem not ederim🤣
Yok daha neler dfdg
yok etmem
Diyet yapmam