arkadaşlar 2 hafta gibi bir sürede 8 kilo almak mümkün mü :( 4 5 kilo da yeter, yeter ki kilo alayım mülakat var
tavsiyeniz var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar 2 hafta gibi bir sürede 8 kilo almak mümkün mü :( 4 5 kilo da yeter, yeter ki kilo alayım mülakat var
tavsiyeniz var mi?
8 kilo alamazsin sicaklarda da cok yemek yenmiyor gece yemek ye yiceksen. ye ic yat misali cici bebe kilo aldiriyor diyolar
ya 8 kilo saglama almak icin aslında, 4 5 yeter sanırım vücut kitle endeksine göre cici bebe deneyeceğim tesekkürlerr
askim o zaman geceleri ye hani zayiflamak icin şu saatten sonra yemek yemeyin derler ya sen tam tersini yap. bide benim arkadasim cici bebenin icine yulaf ve muz katiyodu bide ceviz
alısverise gideyim o zaman hava biraz serinledigi zamann smoothie yapabilirim belki söyledigin malzemelerle cok tatlisin cok tesekkür ederim💖🫶😭
rica ederiim sende cok tatlisin insallah hedefine ulasirsin ve mülakatın da cok guzel geceerr 💗💗
cok cok tesekkür ederimmmm bitanesin💖🫶🫶😭
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli 🌸
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, bazen hedeflere hızlıca ulaşmak istiyoruz ama sağlığını koruyarak ilerlemek her zaman en önemlisi. 2 haftada 8 kilo almak sağlıklı bir ilerleme sayılmaz tatlım. Bedenin istediği şekilde kilo alması için düzenli, dengeli ve yeterli beslenmekle birlikte, hareket ve uyku düzenine de dikkat etmelisin.
Daha yoğun kalorili ve besleyici gıdalar ekleyebilirsin. Örneğin kuruyemiş, avokado, tam tahıllar veya hurma enerji depolarını doldurmana yardımcı olacaktır. Eğer dilersen bir diyetisyene danışarak sana özel bir plan oluşturabilirsin, böylece hem sağlıklı hem dengeli bir şekilde ilerlersin!
Unutma, her beden özeldir ve zamanla istediğin forma ulaşabilirsin. Yardıma ihtiyacın olduğunda bana rahatça yazabilirsin! 🌿💪
Cevap
6Cevap
Cici bebe, makarna ve pilav. Bunları tüket hızlı kilo aldırır. Bünyeden bünyeye değişir tabi.
cok tesekkür ederimm 7 24 bunları yiyecegim artık
Sana istediğin kadar kilo aldırırım iştahın nasıl?
iştahım iyi aslında oldukça çok yiyorum ailem arkadaşlarım bile bu duruma şaşırıyordu yemek yesem bile hemen acıkıyorum ama kilo olarak geri dönmüyor bana😁
şu an güncel boyun kilon nedir
164- 43😔
Peki özel değilse neden bu kadar kısa sürede 8 kilo almaya çalışıyorsun
hesabı yeni açtığım için mesaj atamıyorum ulaşabileceğim başka bir yer var mi acaba?
Mümkün değil ama bu havaları iyi değerlendir zaten iştah olmuyor bol bol spor ve yürüyüş yap erimene yardımcı olur
Max 2 3 alabilrisin ya dünyayı da yesen
2 3e bile sükrederim valla
bir süre idare edicez belki midem büyür bundan sonra kilo alırım ahshdh cok tesekkür ederimm
Bol bol yemek ve hareket etmeden yatmak
😭 hareketsizlik cok zorr
Yemek yedikten sonra mesela 5 dakika 10 dakika bir koltuğun üstüne uzansan O sana her türlü kilo aldırır
cokkk tesekkür ederimmm💖
Rica ederim istiyorsan diyetisyen de bir arkadaşım var yardımcı olabilir sana yönlendirebilirim
diyetisyenlere gittimm doktorlara gittim ama hic kilo alamadim ki cok zor benim icin:(
Ben de senin gibi değilim kilo almam çok zor ama 60 liradan 75 kiloya çıktım dediğimi yaparak yedim hiç hareket etmeden yattım bana da diyorlardı kilo alman çok zor diye doktorlar
ciddi misin arkadasinin dediklerine uyarak mi aldin pekii
Evet bunu bana diyette senin arkadaşım söyledi yağlı yemekler ve az ve sık sık yemek yiyeceksin ve yedikten sonra en az 5-10 dakika uzanacaksın hareket etmeden ki vücuttaki yağ oranı vücuduna otursun yediğin şeyler direkt metabolizmanda direkt hızlı hareket ederek dışarı çıkmasınlar yani terleyerek bile güle çulunu dışarı verebiliyorsun
cokkk tesekkür ederimm dikkat edicem bundan sonra😁💖
Rica ederim
Gainerları dene işe yarar belki
süt muz bal fıstık ezmesiyle gainer karısımı yapsam ise yarar mi acaba
kilo almak için karbonhidrat fazlası olması gerekiyor vücudunda neden olmasın. Ben kilo almak için yatmadan önce bebek bisküvüsü süt yiyordum o zamanla işe yatmamıştı dene istersen
ya harikasınız cok tesekkür ederimm alısverise gidip alıcam simdi 💖
Ne mülakatı
thy hosteslik mülakata cagırdılar:)
yani normal ne diyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar