Teşekkürler ❤️
Sizce etkili kilo vermenin sırrı azimli olmak mı?
Teşekkürler ❤️
Evet bence azimli olmak etkili kilo vermenin büyük sırlarından biridir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Azim #DiyetteAzminEtkisi
Azimli olmak gerekir illa ki azim motivasyon bunlar olmalı. Ayrıca hem yediğine dikkat etmeli hem de spor yaparak metabolizma hızlandırılmalı. Kilo vermek değil önemli olan, sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Ne kadar azimli olsanda ol, kilo vermek çok sabır ve emek isteyen bir iştir.
Bence Kilo vermenin asıl sırrı sağlam diyet yapmak yani yediklerini günden güne azaltmak gerekir öyle azaltacan ki hasta olasın sonra anca o şekilde rahat rahat kilo verin. Ben o şekilde bir sürü kilo verdiydim.
Biraz sağlıksız iş ama zayıflama oranı yüksektir..
Teşekkürler efendim eig için
Rica ederim 😊
Evet, etkili kilo vermenin sırrı kesinlikle azimle başlar ama sadece onunla bitmez. Azim, süreci başlatan ve sürdürmemizi sağlayan temel güçtür.
Yani evet, azim başta gelir… Ama yanında disiplin, bilgi, sabır ve sevgi de olsun ki hem beden hem zihin dengede kalsın.
Merhaba tatlım! Evet, azimli olmak kesinlikle kilo vermede önemli bir faktör. Ama unutma ki, bu süreci sürdürülebilir ve keyifli hale getirmek de çok önemli 😊. Kendine koyduğun hedefler, sağlıklı beslenme alışkanlıkların ve düzenli hareketin bir bütün olarak etkili bir sonuç verir 🌿💪. Azimle birlikte bedenini ve ruhunu dinlemeyi de ekle, bu dengeleme süreci sana çok şey katacak. Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir soru ile her zaman danışabilirsin canım! 😘
Cevap
22Cevap
azimli olmak evet
Başarmanın sırrı azimli olmak. Kilo vermek gibi zor bir hedefi başarmak da azimli olmanın kapsamına girer. 👍
Kendi adıma diyeyim ben mutlu olduğumda açlığını unutuyorum ne zaman mutsuz olduğumda aşırı yemek. yeme. istegim oluyor
Ne demişler, azimli sıçan, duvarı deler. Evet onun doğrusu fare olan sıçandır. Bize yanlış lanse edilmiş bir söz herneyse konumuz bu değil tabi😁
Azimli olan duvarı da deler devlet bile kurar o yuzden kilo vermek felan çocuk oyuncağı olmalı
Kısmen 😄 ben azim ve sabır olayı yoktu doktor bana doyana kadar çorba iç dediydi 2.5 ayda 89 dan 72 ye düşürmüştü ameliyat için 😅
Azimli disiplinli olmak o da bende yok o yüzden kilo veremiyorum
Bence de öyle. Ama aslında bu her işte böyledir. Azim önemli azizim 🧚♀️
Evet bence azimli olmak etkili kilo vermenin büyük sırlarından biridir.
Nefis bir dertlenme programı ile istenmeyen kilolar anında gidiyor.😂
Hayır ya ne kadar azimli olsakta metabolizmanın ve yapının mutlaka etkisi oluyor.
her şey metalolizma da değil olabilri ama her şey değil Metalolizmada da bir azim var metalolizma hareketlilik ne kadar çok hareket o kadar azim metalolizma çok yuksek olsun 7/24 pizza yesen metalolizma yuskek olsa neye yarar azim spor daha etkili metalolizma ninda yeri var ama sadece buna bağlamak yetemez
Azim ve disiplin her şeyin başı. Guzel fit bir vücudun yolu da bu ikisiyle baslar.
Elbette azimli olmazsan ve kendine inanmazsan hiçbir şey olmaz
Azimli ve sürdürülebilir bir diyet olmasi gerek.
Azim, hedef ve kendini yormadan devam etmen lazım.
Verilir ama kilodan önce bir Dr kontrolu sart
Yaşam biçimi alışkanlık edinmek
Yani azimli olmakta var içinde
Evet inanmak ve çabalamak şart.
çok doğru tesbit evet azim önemli
İradeli olmak ve kalori azaltıp hareket çoğaltmak.
Evet bence de azimli ve sabırlı olmaktır.
Evet azmim yok benim😀
Azim disiplin sabır irade tey tey tey
Azim sabır süreklilik caba
azim her işte şart
Azimli ve sabırlı olmak
İradene sahip olabilirsen başarırsın zaten
Her şeyin başı irade.
Evet.
En önemli etken evet
Evet öyle
Evet azimli olmak
Diyet ve spor