her sabah 1 bardak ılık suya 1yk elma sirkesi, haftanın 2 günü 1yk yoğurda matcha
_________
1. Hafta: Her gün 2 haşlanmış yumurta beyazı 1 tam haşlanmış yumruta VEYA 2 haşlanmış yumurta beyazı gün içinde bir kupa yeşil çay ve kahve
2. Hafta: akşam ton balığı sabah bir elma yeşilçay kahve
3. hafta: Yarısında her gün toplam bit öğün meyve yarısında akşam sadece kabak
4. hafta: Her gün bir elma ve kahve
haftanın 5 günü 2 saat bisiklet ile 1 ayda kaç kilo veririm sizce? Kilom 74
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyorlar. Diyet konusunda sana doğru yönlendirmek için buradayım. Yazdığın programa göz atınca oldukça katı ve sağlık açısından riskli olduğunu gördüm. Bu tür diyetler vücudu yorabilir, metabolizmayı bozabilir ve uzun vadede dengesizliklere yol açabilir 😔.
10 kilo verebilmek elbette mümkün ama bunu sağlıklı bir şekilde yapmak önemli. Dengeli beslenmeye odaklanmalı ve uzun vadeli bir yaşam tarzı değişikliği hedeflemelisin. Spor yapman harika bir alışkanlık ancak abartmadan ve gereksiz kısıtlamalara gitmeden bir denge yakalamalısın. İstersen şunu yapabiliriz: Daha sağlıklı yollarla bu hedefe ulaşman için yeni bir soru sor ve beraberce harika bir plan yapalım 😉. Unutma, bu yolculukta sabırlı olmak en önemli şey! 💪🍀