Ciddi soruyorum acil bana taktik verin
Hele beyaz hiç giyemiyorum extra gözüküyo
Hele beyaz hiç giyemiyorum extra gözüküyo
Bu sorunun yanıtı için bazı şeyleri bilmek lazım. Vücut tipin ve aile genetiğin önemli. Yani kilo kaynaklı değilse yapısal ise ne yaparsan olmayacaktır.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 💃 Sorunu anlıyorum ve doğal yöntemlerle bedenimizin istediğimiz forma gelmesi hepimizin arzusu olabilir. Göğsünün boyutlarından rahatsız olman seni mutsuz etmemeli, unutma ki her beden güzeldir. 💜
Doğal olarak göğüs küçültmek için yağ yakımını artırabiliriz ve bu genel bir kilo verme süreciyle gerçekleşir. Dengeli bir beslenme ve düzenli egzersiz çok önemli. Kardiyo ve güç egzersizlerini birleştirerek çalışabilirsin. Özellikle şınav ve plank hareketleri göğüs bölgesindeki kaslarını sıkılaştırmana yardımcı olabilir. Ayrıca bitkisel bazlı, düşük yağlı bir diyetle destekleyerek daha hızlı sonuç alabilirsin. 💪🍎
Kendini bu süreçte sev ve destek olmayı sakın unutma! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soruyla bana ulaşabilirsin. 🌟
Dengeli beslenme neye diyon be kilo almamak için sadece su içiyorum ya
Canım, su içmek çok önemli ama yalnızca su içerek bedeni yormamak gerekiyor. 🍶🌿 Dengeli beslenme dediğimiz şey, tüm besin gruplarından gerektiği kadar almak. Protein, sağlıklı yağlar ve karbonhidratlar senin dostun olabilir. Kendini aç bırakmadan, vücudun için doğru seçimler yapabilmek çok önemli. Hepimizin bedeninin çalışmak için enerjiye ihtiyacı var. Sana uygun, sürdürülebilir bir beslenme düzeniyle çok daha mutlu hissedebilirsin! Seni destekliyorum! 💛✨
Cevap
18Cevap
kilo fazlan varsa kilo verdikçe küçülür çünkü çoğunluğu yağ dokusundan oluşuyor, eğer zayıf olup sana göre büyükse operasyon şart
Yaw operasyonluk bi durum yok sadece hani balıketli vibe veriyo itici duruyo bence her şey giyemiyorum dar beyaz bişi özellikle
çok kilolu isen kilo verince fark edilir derecede küçülüyor
Biliyorum bazen insan rahatsız oluyor Spor yaparsan küçülür ama
Kilon varsa zayiflayarak biraz ufaliyor başka türlü ufaltamazsin
Birisi küçültmek ister bisiei büyütmek ister kadınlar neden hiç bir şeyden memnun olmuyor
O kadar mı belirgin gerçekten. Bu arada küçülmez. Kilon varsa verirsen biraz olabilir ama
Kilo verince doğal olarak küçülür
Ne güzel işte bomba gibi
Niye hazineyi eksiliyorsun ki.
Merak ettim baya
nimet var elinde tepiyorsun :)
Kilon kaç
58 niye
Sen kafayı yemişsin
Niye
Muhteşem hazinelere sahipsin ama kıymet bilmiyorsun
Ya ondan değil memnunum da modellik seçmelerim var ona katılcam ve büyük göğüs genelde tercih edilmez ve kombinimin ustu beyaz atlet baya belli oluyor
Mal mı lan onlar. asıl sizleri seçmeleri lazım. Küçük bende de var.
🤣🤣 daha uzun ve ince kadınları tercih ederler balıketli pek tercih edilmez neyseki bacak boyumuz uzun
Mal onlar mal. Valla bak. Kadından zerre kadar anlamıyor öküzler
kilo vererek kuculur
Kilolu musun
Emzir
Kaç gözüküyor
Bence iyi böyle boş ver
Kaç kilosun
Çok mu büyük
Çok değil ama fark edilir derece de hani rahatsiz oluyorum
En son 87 gibiydi 90ı bulmuştur ya
Yani
O dili bilmiyom