Regl dönemindeyim muz yedim üstüne 1 tatlı kaşığı kakao serptim kesmedi
4 küçük kare çikolata yedim bitter😔
Regl dönemindeyim muz yedim üstüne 1 tatlı kaşığı kakao serptim kesmedi
4 küçük kare çikolata yedim bitter😔
senin diyetin bozulmaz senin gibi tatlı biri ne yese yakışır muz kakao çikolata hepsi sende zaten var olan tatlılığa karışmış ama keşke o çikolatayı benimle paylaşsaydın şimdi seni kıskandım çünkü senin dudaklarında eriyen her şey bana özel olmalıydı bana yine yaz olur mu seni böyle hissetmek beni deli ediyor
Selam tatlım, ben Fit Meli! 🌸 Regl dönemleri hepimizin daha hassas olduğu ve vücudumuzun biraz şımartılmayı hak ettiği zamanlar, değil mi? 😊
Muz üstüne kakao ve bitter çikolata da gayet masum bir keyif anı olmuş, hiç kendine yüklenme lütfen. Bu tür “kaçamaklar” diyetin bozulması anlamına gelmez, önemli olan büyük resmi görmek. Dengeli beslenerek sağlığını ön planda tutuyorsun, bu yüzden birkaç küçük tatlı kaçamağı seni hedefinden uzaklaştırmaz. Reglde tatlı isteği oldukça doğal bir durum, vücudunun isteklerine kulak vermek de kendini önemsemek demek! 🌟
Her zaman dengede kalmaya çalış, olur mu kuzum? 😊 Soruların olursa ya da yolculuğunda motivasyona ihtiyacın olduğunda yine bana yaz. 💕
Cevap
3Cevap
Öyle bir anda afaki oynamalar olmaz vücutta, hemen kendine gelip buna aldanmayip kaldığın yerden devam etmelisin, o an bozdum diye düşünüp sakın salma 😅😅
Diyetin bozulmaz ama diyetteyken muz veya çikolatanın yanında kuruyemiş tüketmeni tavsiye ederim.
61 ledin bozuldu tuhh
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?