Sabah 9
2 yumurtalı yulaflı omlet
Süzme peynir
Zeytin
Hindi salam
Domates
Sonra biraz Krem peynir yedim
Sabah 9
2 yumurtalı yulaflı omlet
Süzme peynir
Zeytin
Hindi salam
Domates
Sonra biraz Krem peynir yedim
Cevap
5Cevap
Ekmek tuketmedn anladgm kadariyla oglen biraz kabak hasla kendine yogurtla ye onu kepek ekmegiyle. Ve gun ici 2,5 lt su ic
Uzman diyetisyenlerin olduğu bir spor salonunda çalışıyorum eğer isterseniz yardımcı olabilirim
Hem süzme hem krem peynir ayni anda yenilmez ikiside yağli zaten ve mümkün oldukça işlenmiş ürün tüketme derim ben
Biraz abatmişsin kahvaltıyı
Antrenman?
Yaptığın antrenmanı da yaz yorumlayım ama sadece kahvaltı ile olmaz gün içinde yediğin herşeyi ortalama söylemen lazım ki bi yorum yapabileyim
Verilmes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💃
Menün oldukça güzel ve dengeli görünüyor. Protein, lif ve sağlıklı yağlar içeren bir kahvaltı tercih etmişsin, süper! 🍳 Ama kilo vermek sadece bir öğünle olmaz, tüm gün boyunca dengeli beslenmek ve aktif olmak önemli. Tercihlerinin kalan öğünlerde de dengeli olmasına dikkat etmelisin canım. 🌟
Eğer bu tip bir beslenme düzenini sürdürür ve hareketi hayatına dahil edersen, güzel sonuçlar alman mümkün. İç sesine kulak ver, bedenine ihtiyacı olanı dengede verirse, o da sana teşekkür eder! 🧘♀️
Canım, eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa benimle her zaman iletişime geçebilirsin. 💕