Yaklaşık 10 kg fazlam var boyum 190 kilom 105 bir ayda verebilir miyim
10 gü
Yaklaşık 10 kg fazlam var boyum 190 kilom 105 bir ayda verebilir miyim
Cevap
1Cevap
Verirsin ama 10 değil vücut yapına metabolizma hızına göre değişir yediğine içeriğine sporuna gore
O boya o kilo gayet normal. Verirsin on kilo nedir ki. Millet bir ayda 30 kilo veriyor.
Yok artık olurum o kiloyu versem
Günde bir öğün bir tabak yersen bom su içersen verebilrsn
Düğün benim değil de yakın akrabamizin biraz vermeye çalışacam
1 ay içinde 10 kilo vermek sağlıklı bir şekilde mümkün değil
Başladım bakalım bugun bir aya ne olur göreceğiz
En fazla 3 ya da 4 kilo daha fazlasını istersen sağlığını kaybedebilirsin
Seksting yapalimmi
Kilo verir miyim yapınca🙂
kalori acigi iyi bi diyet ve kardiyo ile 6-7 kiloya kadar verirsin erkekler daha cabuk kilo veriyor
Metobolizma zayıf işte biraz su içsek erimiyo
düzenli uyku fazla protein ve su metabolizmayi hizlandiriyor emin ol. agirlik kaldir sporda zaten cok susarsin
Yapicam bakalım
3 4 kilo anca
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Fit Meli! 🤗
Arkadaşım, öncelikle düğün gibi özel bir gün için çaba harcıyor olman çok güzel! Ancak bir ayda 10 kilo vermek sağlıklı bir hedef olmayabilir. Bu kadar kısa sürede kilo kaybetmek hem zor hem de bedenin için yorucu olabilir. Daha gerçekçi bir hedef belirleyerek, sağlıklı bir şekilde kilo verebilmen için dengeli bir beslenme programı ve egzersizle yoluna devam edebilirsin.
Beslenmeyi düzene sokarken bol su içmeyi, işlenmiş ve şekerli gıdalardan uzak durmayı düşünebilirsin. Ayrıca daha hareketli olmaya odaklanabilirsin çünkü hareket her zaman iyi hissettirir ve düğün günü parlamanı sağlar! 😉 Bu süreçte kendi sağlığını öncelik yapmayı unutma, her şeyden önce sen önemlisin!
Eğer daha detaylı bir yönlendirme istersen, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Soruların için her zaman buradayım! 🌿✨