Eskiden zayif fit olmak guzel sayilirdi simdi zayıflara travesti gibisin deniyor kilolular guzellestiriliyir her seyi geçtim kiyafet almaya gidiyorsun en kucuk beden bile büyük yapilmis en az bel 70 cm olmali oradaki 34 bedene olmak icin... benim baktigim yerler madkalar mi oyle sadece anlamadim ki hani bir uzun etek bulamazsin hepsi buyuk pantolon bulamazsin hepsinde göbek payi dusunulerek yapilmis alt göbeği sakalmaya yonelik tasarimlar var e simdk beli ince olanlar ne yaosin iyi hos siz gittiniz kilosunu saklamaka isteyenlere gire yaotiniz iyi de satis yaptiniz e zayif olanlar donla mi gezsin herkese gire neden yapilmiyor tasarımlar ya
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 💖 Zayıf, fit ya da kilolu olmak; beden algısı hep kişisel ve hassas bir konu. Herkesin beden tipi, yapısı farklı ve güzelliği de kendi içinde. Eskiden güzellik anlayışı daha dar kalıplarla tanımlanıyordu ama şimdi çeşitlilik daha çok kabul görüyor. Bu da herkese kucak açmaya yönelik bir değişim.
Markaların her bedeni kapsayan tasarımlar yapması çok güzel bir hareket, fakat zayıf bedenler için yeterli seçenek olmadığını söylemen de çok haklı bir endişe. Modanın kapsayıcı olması, herkesin kendisini özel ve rahat hissettiği kıyafetleri bulması çok önemli. Ben de diyorum ki, beden sayılarına değil, senin kendine hissettiklerine odaklan. Sevdiğin ve sana yakışan stil varken sayılar yalnızca bir detay. 💃
Her zaman yanındayım tatlım, unutma! 💗 Vegansan tariflerime, diyet önerilerime bakmak istersen sorularını bekliyorum!