Akrabalarım Modaya göre kilomu eleştiriyorlar bende derdimi detaya yazıyorum?

21 yıldır zayıf ve formdaydım. Vücudum kıvrımlı olmasına rağmen akrabalarımdan hiçbir övgü almadım, gerek de yok zaten hiç talep etmedim. Sonra canım kahvaltı yapma alışkanlığı edinmek istedi. Üç dilim ekmekle her sabah yüksek besin değeriyle kahvaltı yapmaya başladım. Demek ki normalim buymuş ki yaklaşık 10 kilo aldım hızlıca. Yaşadığım yerin kuru havası benim genetik etkenlerimle de birleşince hayatımda ilk defa vücut çatlaklarım çıktı ve önüne geçemedim, umrumda da değildi açıkçası çünkü hareketli bir hayatım zaten vardı. Biliyorsunuz son günlerde zayıflık akıl almaz düzeyde modaya yön verdi, ve benim beni şişko yapmaya ve vücut oranımı değiştirmeye yetmeyen, tehlike de arz etmeyen yağlarım sürekli eleştiriliyor. Memlekete geleli 3 gün oldu duyduklarımın listesi:

”çocuk mu doğurdun ahahaha”

”bu kilo vermiş halin mi nasıl yaşıyorsun zor olmuyor mu hareket ederken”

“Çok zararlı bak diyabetin ya da bi hastalığın olabilir dikkat et spor yap” (hiçbir sağlık sıkıntım ve hareket engelim yok)

Ben 160 boyunda 67 kiloda kemikleri de gelişmiş bi insanım. Yani kilo kendini belli etmez çünkü kalçam var çünkü omzum var. Bana böyle yapılıyorsa diğer insanlara neler yapıyorlardır yeni anladım. Çok üzgünüm böyle insanlara maruz kaldığımız için.

Akrabalarım Modaya göre kilomu eleştiriyorlar bende derdimi detaya yazıyorum?