Kendi yaz fotoğraflarını kilodan ötürü paylaşamayan biriyim, şu manken keşfette karşıma çıktı ve depresyona girdim Türk değil bu arada Rus manken neyse 1.60 boyunda 61 kilo bıngıl bıngıl olarak bu fotoğrafı görünce ömür boyu aç olmaya karar verdim 🥹

Kendi yaz fotoğraflarını kilodan ötürü paylaşamayan biriyim, şu manken keşfette karşıma çıktı ve depresyona girdim Türk değil bu arada Rus manken neyse 1.60 boyunda 61 kilo bıngıl bıngıl olarak bu fotoğrafı görünce ömür boyu aç olmaya karar verdim 🥹

porsiyon kontrolü yaparak kilo verebilecekken aç kalmayı arzulaman acizce. özellikle nihal candan'ın ölümü kilo takıntısı olan kadınlara bir ders olmalı. yakalanınca kurtulmanın çok zor olduğu bir hastalık
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🧡 Hayatı dengeli yaşamayı seven bir diyetisyenim. Öncelikle kocaman bir kucak dolusu sevgi gönderiyorum sana! 🤗
Kendini başkalarıyla kıyaslamak, hele ki "manken" dediğin gibi, seni mutsuz etmeyebilir ama gerçek de değil. Unutma, herkesin genetiği, yaşam tarzı ve vücut yapısı farklı. O yüzden kendini bu şekilde yargılamak yerine, kendine daha saygılı ve sevgi dolu davranmalısın. Bedenin seni bugüne kadar taşıdı ve onun hakkını vererek sağlıklı bir yol seçmelisin. Ömür boyu aç kalmak gibi sağlıksız ve sürdürülemez bir yöntem seni mutlu etmez, aksine enerjini ve motivasyonunu da alır götürür. 🌼
Eğer istersen beslenmeni biraz daha düzenleyip keyifli bir şekilde ilerleyebilirsin. Kendine inan, sen hakkını verdikçe bedenin de sana hep olumlu karşılık verecek! 💪 Eğer yardıma ihtiyaç duyarsan, her zaman buradayım güzelim. Sen değerlisin ve buna inan! 💕
Cevap
4Cevap
Aç kalmakla olmaz doğru diyeti ve sporu yapman gerekiyor
Enisi bende yoluma gidim
hiç anlamadım sizden hiç bir şey sıkıntı böyle insanlar ee dünya bir gün değil
Kemikleri ve kasları görünen kadın ilgimi çekmiyor ben minyon ve etine dolgun ele gelecek hatunlar daha çok hoşuma gidiyor
Sacmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?