Sabahtan beri uğraşıyorum malum yoldan geldim uykusuzdum sabaha karşı uyudum ancak kalkıyorum. İçinde nohut yarma az buğday ceviz uzum yoğurt fındık kuru erik zeytin yağı badem gibi hatta daha da çeşitli ürünler katabilirsiniz bu besleyici öğünün adını bilen var mi?
Sabah kahvaltım yeni yeni hazır oldu baya zahmetli ama değdi. bunun ne olduğunu bilen var mı?
Afiyet olsun bu soğuk yenen ayran çorbası büyük ihtimalle özellikle yaz günlerinde sık tüketirim. Kahvaltı, öğlen yemeği ya da akşam yemeği fark etmez her öğün yenir ❤️
Şefim yorumuma gelmeyeceksin diye Ödüm patladı Gerçekten şaka bir yana Senin yorumuna ihtiyacın vardı Şefim ben bunu sıklıkla tüketiyorum Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz de kuruyemiş kuru meyvelerle ceviz gibi ürünlerle Daha da zengin hale getiriyorum sence bu şekilde kesilmesi daha mı iyi
Yeme içme ve Diyet Beslenme gurubu konular olursa denk geldim mi kaçırmam. Damak tadına uyuyorsa tabiki yiyebilirsin bir az daha zenginleştirerek daha iyi hale getirebilirsin afiyet olsun 😊
Evet Şefim senin bu tavrını seviyorum zaten her şeyi bildiğin gibi Senin fikirlerinden de yararlanmak bizi daha çok mutlu ediyor Buna semizotu da yakışıyor şefim ben genelde işte bir ceviz meyve tarzı şeylerle tüketiyorum Kuruyemiş kolluyorum Tabii sarımsak da koyduğum zaman şekerli ürünleri koymamaya dikkat ediyorum ama zeytinyağı mutlaka damlatıyorum
Yardımcı olmak beni mutlu ediyor tabiki benim de bilmediklerim var her şeyi bilemem ama bayağı bilgim var. Evet ceviz, fındık ve badem gibi kuru yemişler çok iyi olur, çilek, hurma, kayısı gibi meyveler de tatlı ihtiyacını büyük ölçüde karşılar. Zeytin yağı ve semiz otu ben de koyarım çok yakışıyor
Teşekkür ederim şefim Sizin gibi güzel insanların olması ve bu güzel insanların bize bilgi vermesini büyük bir mutluluk senin yorumlarına da paylaşımlarına da elimden geldiği kadar dikkat ederek önem vererek okuyup Hatta sorularınızda düşüncemi de anlatmaya çalışıyorum İyi ki varsınız Sağ olun sefim🌹🙏
Teşekkür ederim beraber olsun Adı soğuk ayran çorbası ısıl işlem görmemesi gıdaların daha kaliteli olmasını sağlıyor içinde bildiğiniz kuruyemiş çeşitleri var aslında Bu diyet içinde en önemli ve sağlıklı bir öğündür denemenizi tavsiye ederim
Tuzlu bildiğiniz ayran çorbası ama asla ısıl işlem görmeden soğuk yapiliyor içinde her sey var sadece alış verişe çıkacağım için sarımsak koymadim besleyici kilo aldirmaz kuruyemiş in yogurla bugday la yarma ile buluşması diyebiliriz tabi zeytin yağı olmasa olmazı denyin seversiniz
En İyi Cevaplar