Yeme & İçme Sabah kahvaltısı yapıldı mı? Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Günaydın hayırlı sabahlar.Mutlu hafta sonları dilerim...😍🤗🙂💐🌹⚘🍁 Sabah kahvaltısı yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben kahvaltı yapmıyorum. 1 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Oda bi tercih
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Bugün niyetliyim gadası s 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Bu sabah yapmayacağım biraz sonra evden çıkıp akşam 8 e kadar bir şey yemem. 1 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Oda iyimis Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha yapmadim tost güzel görünüyor 4 5 tane yapip göndersene o ekmekle ancak doyarim ben tosta da bayılırım 0 3 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Canin sağolsun onun içinde sucuk kaşar ve ketçap var.😃 SonMohikan71 +1 yıl Ooooo bayagı iyiymiş bu sana afiyet olsun 😄 Hayalsesi28 +1 yıl Sağol
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sofraya bak ya içim eridi 1 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Sağol Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Acaba ne zaman şöyle bir sofraya fake atip vir bardak portakal suyu alip ise gec kalacagim triplerine gireceğim 😄 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel görünüyor 🙂 1 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Thanks Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Eline sağlık. İyi görünüyor 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 1 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Tsk ederim Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı. havyar nerde 1 3 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Havyar ne oluyor onu bilmiyorum? Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl portakal suyu da mı yok Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Bazen taze portakalı kendim sıkıp koyarim bugün yapmamışım evet 🙂 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Sabah saat 6 30 da yaptım 7 dide iş başı 0 2 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Afyet olsun Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Soyle hazirlayan olsada yesek 0 2 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Canin sağolsun Yorumla HardAktif99 +1 yıl Hep laaaf heeep Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun, henüz değil. 0 2 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Çok tsk MuhteşemGüneş +1 yıl Rc.
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yapıcam bende… afiyet olsun 0 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Tabi daha saat erken Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yumurta ve yer fıstığı yemeği düşünüyorum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Henüz yapmadım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaptım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. hayır yapmadım 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. Hazırlayan olmadı 1 0 Yorumla
Sudekoz20 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Yapıyorum 0 1 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
karamssss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Konum at geliyorum 0 3 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Eline beyaz papatya çiçeğini kap gel. 😅🤣😂 Yorumla karamssss +1 yıl 💐💐💐💐🍬🍬🍬 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl 😃😄😀😆 Yorumla
Atterhan Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Davetde edilmiyoruz 0 3 Yorumla Atterhan +1 yıl Kimle yapıyorsun Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Canın sağolsun. Kaplı ucan balonu al gel.14 subatta çok istedim de olmadı.nasip Yorumla Atterhan +1 yıl Olurrr nasıl istersen adres ver 😅 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapıldı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben kahvaltı yapmıyorum.
Oda bi tercih
Bugün niyetliyim gadası s
Bu sabah yapmayacağım biraz sonra evden çıkıp akşam 8 e kadar bir şey yemem.
Oda iyimis
Daha yapmadim tost güzel görünüyor 4 5 tane yapip göndersene o ekmekle ancak doyarim ben tosta da bayılırım
Canin sağolsun onun içinde sucuk kaşar ve ketçap var.
😃
Ooooo bayagı iyiymiş bu sana afiyet olsun 😄
Sağol
Sofraya bak ya içim eridi
Sağol
Acaba ne zaman şöyle bir sofraya fake atip vir bardak portakal suyu alip ise gec kalacagim triplerine gireceğim 😄
Afiyet olsun güzel görünüyor 🙂
Thanks
Eline sağlık. İyi görünüyor
Afiyet olsun
Tsk ederim
havyar nerde
Havyar ne oluyor onu bilmiyorum?
portakal suyu da mı yok
Bazen taze portakalı kendim sıkıp koyarim bugün yapmamışım evet 🙂
Sabah saat 6 30 da yaptım 7 dide iş başı
Afyet olsun
Teşekkür ederim
Soyle hazirlayan olsada yesek
Canin sağolsun
Hep laaaf heeep
Afiyet olsun, henüz değil.
Çok tsk
Rc.
Yapıcam bende… afiyet olsun
Tabi daha saat erken
Yumurta ve yer fıstığı yemeği düşünüyorum.
1 saat önce yapmıştım
Henüz yapmadım
Günaydın, henüz yapmadım
Evet yaptık
Yaptım
Evet
Yapıldı
hayır yapmadım
Ayipppp ya
Yapılmadı yapılmayacak
hayır tek olduğum için canım istemiyor
Yapıldı