Diyet & Beslenme 53 kiloyum ama herkes zayıflamışsın diyor nasıl olur bu kilodan bağımsız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Stresten olabilir mi 53 kiloyum ama herkes zayıflamışsın diyor nasıl olur bu kilodan bağımsız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cómo-estás Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bazen dartida ayni kalir , ama incelme olur sadece. Hani cantrimetrelerde. Anlatabildimi bilmiyom 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onu bende biliyorum nasıl olur işte açıklaması ne Yorumla Cómo-estás 1 yıl Kasin artmis , yag oranin azalmis olabilir. ya da vucudundaki odem gitmis olabilir bilmiyorum Yorumla
1dominantadam Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 101% 1 yıl Şaka mı 164 boyun varmış çok da zayıf değilsin aslında olman gereken seviye 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olmam gereken seviye ama tanıyanlar diyoki noldu sana Yorumla 1dominantadam 1 yıl Önceden daha mı fazlaydın kilo kaybım oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Yo dahasına 1 kilo aldım Yorumla 1dominantadam 1 yıl O zaman sallamışlar hahaha. Bence çok hoş bir fiziğin olmalı kimsenin lafına bakma zaten yaşlı teyzeler hep kilo al der hahahhs Yorumla
rapunzelinberberi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% 1 yıl yaz geldi onun etikisi de olabilir ama 53 kg zaten zayıfsın demek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler kiloluyum demedim zaten beni görenler tanıyanlar zayıflamışsın diyor Yorumla rapunzelinberberi 1 yıl zayıfsın çünkü işte Yorumla Soran 1 yıl Ya offf eskiye göre diyplar Yorumla rapunzelinberberi 1 yıl Zayiflamişsindir.ya da kilolarin yüzünden basenlere kaymistir Yorumla
Dreamagic Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zayıflamanın şişkinliğin gitti. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama hiçbişey yapmadım sadece kür yaptım arada yemem düzenli değildi Yorumla Dreamagic 1 yıl Metabolizman hızlı demekki Yorumla Soran 1 yıl Strestendir belki :// Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bana da öyle derler 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Stresten kanki galiba :(( Yorumla _uumutt 1 yıl Yok benim planlı Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yaptın Yorumla _uumutt 1 yıl Ekmeği kestimSpor yaptım Yorumla Soran 1 yıl Knk2debir onume cikiyon istek atim bari snjdjdj Yorumla _uumutt 1 yıl Haha sen biliyon kral Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Boy kaç 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 164 Yorumla teomann35 1 yıl Evet zayıfsın Yorumla Soran 1 yıl Çok değilim aslında Yorumla teomann35 1 yıl Nasıl fiziğin? Görmem lazım Yorumla
O_Kadar_Şeyyy_Gördüm Takip Et Xper 7 Yaş: 103 1 yıl Ee boy 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 164 Yorumla O_Kadar_Şeyyy_Gördüm 1 yıl Demekkı zayıflamıssın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazen dartida ayni kalir , ama incelme olur sadece. Hani cantrimetrelerde. Anlatabildimi bilmiyom 😅
Onu bende biliyorum nasıl olur işte açıklaması ne
Kasin artmis , yag oranin azalmis olabilir. ya da vucudundaki odem gitmis olabilir bilmiyorum
Şaka mı 164 boyun varmış çok da zayıf değilsin aslında olman gereken seviye
Olmam gereken seviye ama tanıyanlar diyoki noldu sana
Önceden daha mı fazlaydın kilo kaybım oldu mu
Yo dahasına 1 kilo aldım
O zaman sallamışlar hahaha. Bence çok hoş bir fiziğin olmalı kimsenin lafına bakma zaten yaşlı teyzeler hep kilo al der hahahhs
yaz geldi
onun etikisi de olabilir ama 53 kg zaten zayıfsın demek
Teşekkürler kiloluyum demedim zaten beni görenler tanıyanlar zayıflamışsın diyor
zayıfsın çünkü işte
Ya offf eskiye göre diyplar
Zayiflamişsindir.
ya da kilolarin yüzünden basenlere kaymistir
Zayıflamanın şişkinliğin gitti.
Ama hiçbişey yapmadım sadece kür yaptım arada yemem düzenli değildi
Metabolizman hızlı demekki
Strestendir belki ://
Bana da öyle derler
Stresten kanki galiba :((
Yok benim planlı
Nasıl yaptın