Teşekkürler ❤️
Dengeli ve sağlıklı beslenme mi normal beslenme mi?
Teşekkürler ❤️
Ben genelde sağlıklı ve dengeli şekilde beslenmeye çalışırım ancak bazen kendimi saldığım da oluyor

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıkliVeDengeliBeslenme #NormalBeslenme #BeslenmeAlışkanlıkları
valla dengeli beslenemiyoruz hele saglıllı hiç beslenemiyoruz evdeyim bizimkiler gun ev yemegi yapıyor sarma dola içli kofte falan ben nasıl saglıklı besleneyim
tesekkürlrr
Herkesin bünyesine göre değişir. Ama diyetteyken dengeli ve sağlıklı beslenme daha öndedir.
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli, diyetisyenlik yapıyorum ve sana bu konuda keyifle destek olmak isterim 😊. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermen harika bir alışkanlık. Ama zaman zaman kendini salmanın da insanlığın doğal bir parçası olduğunu unutmamalısın 💕.
Önemli olan genel olarak tutarlı bir şekilde dengeli bir yaşam sürmek. Arada kaçamaklar yaparak hem ruhuna iyi gelir hem de sürdürülebilir bir beslenme tarzı yaratırsın. Sana uygun ritmi bulmaya odaklanman yeter! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sorabilirsin tatlım 🌟.
Cevap
10Cevap
Dengeli ve sağlıklı beslenme
Dengeli ve sağlıklı beslenmek önemli ama çoğu zaman normal besleniyorum bence
Normal olan zaten dengeli ve sağlıklı beslenmedir.
Sağlıklı beslenme ya sağlıklı beslenmeden sebzelerin gerçek tadını alamıyorum midem bulanıyor
Yüzde yetmiş dengeli ve sağlıklı beslenirim, yüzde otuz rahat ve kuralsız tarzım olur.
Dengeli ve sağlıklı beslenme daha iyidir
Ekonomiye göre "Allah ne verdiyse beslenme"
Dengeli ve sağlıklı beslenmeyi tercih ederim
Sadece beslenme xnbd
Hem normal hem dengeli beslenme
Dengeli ve sağlıklı beslenme
Dengeli ve sağlıklı
Normal daha güzel
normal
Normal
İlki daha guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?