Whatsappimda yüzlerce erkek var gerçekten hepsi tapiyor. Hepsi zengin çoğunun altında en düşük bmw var (ferrarisi, lambosu, porshe si olan var). Ailem zor zanaat geçimini sağlıyor zaten bayramdan bayrama anca görüşüyoruz. Hayatımda hiç bir erkeğe aşık olmadım. Kolay kolay aşık olacak biri değilim. Bu zengin ortamına 17 yaşında bir sevgilim (tabi ayrıldık coktan) sayesinde girdim hepsiyle tanıştım falan derken zamanla iyice bu ortamdan herkesi tanıdım. şu an 20 yaşındayım bu zamana kadar hiç çalışmadım hep erkek arkadaşlarım sayesinde gecindim. Altimda en guzelinden iyi bir mersedes var yine iyi bir rezidansta oturuyorum gördüğüm ilginin haddi hesabı yok. Erkekler neden beni seçti onu iyi anlıyorum çünkü yatakta partnerimi nasıl mutlu edeceğimi biliyorum.. Ama artık sanırım sıkıldım bu ilgiden bu hayattan. Gerçekten güzel bir kızım hem yüz hem de vücut olarak. Ailem beni pek sevmez fazla dindar bir ailenin kızıyim ne zaman bayramda gitsem benimle pek konuşmazlar bile kuzenlerimin çoğu kapalı ve dindar evlenmeden asla yapmazlar namus için yaşarlar bana hep iğrenerek bakarlar. Ama hiç bir kız benim gibi bu erkekleri parmağında oynatamaz eminim. Evli, bekar hepsini parmağımda oynatabiliyorum. Cantalarimin markasi;Hermes, Gucci, Chanel yani bilmem kaç dolarlık kıyafetlerim var. Bir çok erkekle görüşürum sözde hepsi ile arkadasim ama çoğu bana aşık. Sabah kahvaltisini ayrı öğlen yemeğini ayrı Akşam yemeğini ayrı erkekle yiyorum yani çalışmiyorum ama şu an bulunduğum hayat sosyete hayatı. Sanırım artık bıktım bu ilgiden, yoruldum, sıkıldım. Ailem beni çocuğu olarak görmüyor bile. Guzelligimin şimdilik ekmeğini yiyorum ama eminim ilerde illaki bitecek. Bende artık aşık olup normal bir hayat sürmek istiyorum. Bakin altta wp konuşmaları var sadece %1i daha çok koyacaktım ama 8 den fazla kabul etmiyor. İnanın çok denemedim hepsini bırakmayı ama kaç kere numaramı değiştirdim yine buluyorlar bırakmıyolar.
Onlarca erkekle konuşuyorum, çalışmiyorum onlar sayesinde sosyete hayatım var ve bu hayattan sıkıldım nasıl normal olabilirim?
Elinde olan para ile oku ve bir iş kur. Sağlam adımlar at. Kendi gelirini sağla kendi gücün olsun Ondan sonra olmazsa ülke de değiştirirsin hepsinden kurtulursun kendine yeni bir hayat yaparsın. Kimse yaşamını tercih etmiyor elden gidenler gider ailen ile düzelmeyeceğini sen de biliyorsundur ancak yine de bir çaban olabilir. Hayallerin ne ise onlara yönel ve seni sen olduğun için kabul edecek adamı bul. Umarım hayatında tüm güzellikler seni bulur 😊❤
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok ama çok teşekkür ederim. Ne güzel yazdiniz incitmeden, kırmadan.❤
Rica ederim güzelim 😊😊 kimse yaşamını seçemez. Bunun empatisini kurarak içimden gelenleri yazdım sen için. Umarım hedeflediğin güzel bir hayatın başlangıcı olabilir bu sözler 😊❤
Bu adamlardan emekli olmayi düsünmüyosun heralde zaten şimdilik iyisin bence kendi ayakların üzerinde durmalısın bevedava para yemekten sıkılmıssın sen ailenle aranı düzelt bir işe git ve hayatını düzene koy bence
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten en güzel yorumu sen yaptın. Tesekkur ederim. Evet sıkıldım bu hayattan ama ailem kolay kolay affetmeyecek eminim ama bu geçmiş beni hiç bırakmayacak ondan da eminim.
Teşekkür ederim istersen kurtulursun başka bir taşın kimse seni istemedigin bişeye asla zorlayamaz hak var nizam var sen kararını kesin olarak verdiysen kurtulmuşsun say önce kafanda bitirmen gerek bu hayatı kendin kazandıgın para emin ol daha mutlu edicek seni ailende bu yoldan ayrıldıgını gördüklerinde sana yanaşacaklar eminim her şey para degildir zaten bak fazla para bunaltmış seni sen iste yeter ki kurtulursun:)
komik ya, sen onları değil de onlar seni kullanıyor resmen.. üzgünüm ama durum bu. Uzun vadede maneviyat adında hiçbirşey kalmaz hayatında. Bu ahmak erkeklerin sadece basit bir eğlencesi olarak, belirli bir yaşa kadar nefes alırsın. Ama gerçekten yaşayamazsın.
Yani ne biliyim senin şu anlattığın hayatı bırak ucundan bucağından bile geçemiyoruz biz emin ol, ve ortak olan tek noktamız ise sevgiyi aramamız. Ama yinede kendinden fazla ödün vermeden geleceğine yatırım yap. Senin için rezidans tutan sana mercedes alanlar sponsorluğu keserse inan sana İbrahim Tatlıses gibi yaşamak bu diyebilirsin. Böyle de bir ihtimal var yani..
Şimdi güzel bir sevgiyi, aşkı hak ettiğini mi düşünüyorsun birde? Sorunda bir mantık hatası var. Bunca erkeği 250 gramınla sözde zekanla kafalamışsın. EVLİLERİ bile.. Şimdi soruyorum sana; piyasada ruhu ve bedeni kaşar senin gibi bir sürü kız varken, gerçekten bir erkeğin sadece seni sevip sana sadık kalabileceğine inanabiliyor musun?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tatlım piyasada ki kızlarla beni bir görmesen? Hangisi bunca erkeği parmağında oynatabilmis ben o kızları iyi bilirim senin bahsettiğin tipler adamın altına yatıp 500 tl alir bırak arabayi ev bile aldiramaz.. Yani sandığın tiplerde ki kızlardan değilim ben.
Ve herkes aşk ve sevgiyi hakeder ben dahil ha bu arada yazıda biri bana aşık olsun demedim ben aşık olayım dedim yoksa gördüğüm ilginin haddi hesabı yok
Sen istediğin kadar iyi ol. Daha iyisi her zaman vardır. Kendini eşi benzeri olmayan bir varlık mı sanıyorsun? Erkekleri en iyi mutlu ettiğin yer yatak olduğu müddetçe erkeklerden ve hayattan fazla bir şey bekleme. Bir şey bulamadığın erkeğe haliyle aşık da olamazsın. Çünkü hepsinin amacı belli. Hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibiler. Sen önce kendini bu hayattan kurtar. Boğazına kadar batmışsın. İşin zor. Allah hidayet versin.
Sus bebeği olmak başka birinin bebeği olmak. Süş bebeği olursan bir yere koylarlar beklersin senin sağlığın sıhatim kimsenin umrunda olmaz. birinin bebeği olsan rüzgarı bile hesaba katar korur.
Bence sen herşeyi terseten öğrenmişsin
Her şeyi öğrendiğinde ise iş içten gecekecek.
Vazgeçmek zorda olsa durmayı öğren zoru seç Kolay sana fayda sağlamaz.
Saygı duydum şu an sana :) nasıl idare ediyorsun bu kadar adamı ben iki kızı bir arada idare edeyim dedim Merve'ye arzu arzuya Merve dedim ikiside ayrıldı 😁
bunlar manyak mi. ben para harcamadan ukraynada birsuru kizla takiliom. yapmadigim sey kalmio. bide bunlra bak zebgin ama bir kizin pesinde kosuyolar. nr kadar kotu
Hayatını bir ucube gibi yaşadığının farkina varman güzel, şimdi bir adım daha at ve seni gerçekten seven biri ile evlilik yolunda ilerle, biz erkekler zoru seviyoruz seni değil, zor kadın olman onların ilgisini çekmiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Rahat bir hayattan normal bir hayata geçmek ya da sıfırdan hayat kurmak imkansız gibi bir şey ki. Paraya güce ve pahalı markalara alışmışsın, hayatını değiştirmek için çok geç olabilir. Ne demişler: Alışmış kudurmuştan beterdir.
Çok samimi geldi yazdıkların helal olsun.5 dk düşündüm senin için gözümü kapatıp bence insanları daha fazla mutsuz etme kendine bir yol çiz en kısa sürede 👍
Bende bu kısır döngüye girdigimde 2 yıl kendimi eve kapatmıştım. Bolca kitap okuyup sorgulamalar yapmıştım bakış açımı baya degiştirmişti hayata karşı. Ne olacagını bilemezsin zaten ne olacagına yön verebilirsin sadece
Alp ya da Apoyla evlen sjsjxjd Bu erkekler de hep böyle kızlara değer veriyor ya 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir çanta, araba için hayatını mahvedip o. u olmuşsun. Bu züppeler peşini bırakmaz doğacak çocuğunu bile rahatsız ederler ve aile kurup normal olamazsın.
Ve arkadaşlar bunun. havali konuşmalarina bakmayin bildiğin mutsuz bu ve akilli değil aslinda senin gibiler cok mutsuz ve hayatinda bisey görmedin sen daha
Anlamadığım şey şu; sana öyle lüks araba ne alaka aldılar? Yalan atma. Millet karısına almıyor araba
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahsettigim tipler ultra zengin tipler. Orta gelirli değiller. Cogunun altında spor araba var. Orta gelirli bir insan ile zaten işim olmaz. Bu adamlar günde binlerce lira harcayan tipler tişörtleri bile 3bin tl sen düşün.
Çoğu zaten kredi kartı verdi ama ben istemedim. Araba'yida çok özel ve guzel bir günde aldı arabayi alan çok çok zengin zaten. Sen eğer bunları yatakta mutlu edersen sen demeden onlarda seni mutlu eder. Döngü böyle..
Sana göre düşmek tabi bu ama asla o kadar erkeği parmağında oynatamazsin😄 sen benim gibi olmaya kalksan olacakları söyleyim mi; seni bir kere becerip siktiri basarlar😃 eline geçen 3 kuruş para ile aglarsin 😄
Ünlüleri bir bok sanma ya onlardan bile var köpek olan cemiyet, magazin cogunu tanırım. Sen erkeği nasıl mutlu edeceğini çözersen, gerisi gelir. Evet güzel olman avantaj ama onları bir kere yatakta mutlu edersen seni asla birakamazlar. Hepsini köpek edersin. Simdi hepsi parmağımda oynuyor sadece bunlar %1i
Erkeklerin yazım şekli aynı. Hepsi aynı üslup ve tarzla yazılmış. Yani hikaye anlatıyor arkadaş bize.
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilen biliyorum tatlım. Sen inanma hiç sorun değil. Ben buraya çok başka yazılar atardim da neyse. Şu gördüklerin sadece %1i. Daha çok ss aldım ama site kabul etmedi. Optum ezik.
Sana ihtiyacım yok ki :) senin gibilerin tadına çoktan baktım ben artık tatta vermiyorsunuz. Param yok derken senin gibilere yok onu da yanlış anlamışsın :)
Bebeğim böyle çok diyen gördüm sonra onlar da ağıma düştü olay yatakta ki performansim ben idda ediyorum şu dünya da benim kadar güzel seks yapıp zevk veren kadın yok bu konuda en iyisiyim
Erkek olarak mı bu hayatı istiyosun? Kızlarda güzellik varsa bu hayat olur ha bide zeka varsa ama erkek isterse dünya yakışıklısi olsun parası yoksa asla bu şekilde olamaz zengin olmaya bak sonra zaten yaşayacağın hayat böyle olur.
Makyaj mi? Asla makyaj yapmam bunu zaten onlarda biliyor. Makyaj olsa sex'ten ertesi sabah çirkin olsam illa ki anlaşılır birakirlar ama ciddi anlamda guzelim
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Onlarca erkekle konuşuyorum, çalışmiyorum onlar sayesinde sosyete hayatım var ve bu hayattan sıkıldım nasıl normal olabilirim?
En İyi Cevaplar