Onlarca erkekle konuşuyorum, çalışmiyorum onlar sayesinde sosyete hayatım var ve bu hayattan sıkıldım nasıl normal olabilirim?

Whatsappimda yüzlerce erkek var gerçekten hepsi tapiyor. Hepsi zengin çoğunun altında en düşük bmw var (ferrarisi, lambosu, porshe si olan var). Ailem zor zanaat geçimini sağlıyor zaten bayramdan bayrama anca görüşüyoruz. Hayatımda hiç bir erkeğe aşık olmadım. Kolay kolay aşık olacak biri değilim. Bu zengin ortamına 17 yaşında bir sevgilim (tabi ayrıldık coktan) sayesinde girdim hepsiyle tanıştım falan derken zamanla iyice bu ortamdan herkesi tanıdım. şu an 20 yaşındayım bu zamana kadar hiç çalışmadım hep erkek arkadaşlarım sayesinde gecindim. Altimda en guzelinden iyi bir mersedes var yine iyi bir rezidansta oturuyorum gördüğüm ilginin haddi hesabı yok. Erkekler neden beni seçti onu iyi anlıyorum çünkü yatakta partnerimi nasıl mutlu edeceğimi biliyorum.. Ama artık sanırım sıkıldım bu ilgiden bu hayattan. Gerçekten güzel bir kızım hem yüz hem de vücut olarak. Ailem beni pek sevmez fazla dindar bir ailenin kızıyim ne zaman bayramda gitsem benimle pek konuşmazlar bile kuzenlerimin çoğu kapalı ve dindar evlenmeden asla yapmazlar namus için yaşarlar bana hep iğrenerek bakarlar. Ama hiç bir kız benim gibi bu erkekleri parmağında oynatamaz eminim. Evli, bekar hepsini parmağımda oynatabiliyorum. Cantalarimin markasi;Hermes, Gucci, Chanel yani bilmem kaç dolarlık kıyafetlerim var. Bir çok erkekle görüşürum sözde hepsi ile arkadasim ama çoğu bana aşık. Sabah kahvaltisini ayrı öğlen yemeğini ayrı Akşam yemeğini ayrı erkekle yiyorum yani çalışmiyorum ama şu an bulunduğum hayat sosyete hayatı. Sanırım artık bıktım bu ilgiden, yoruldum, sıkıldım. Ailem beni çocuğu olarak görmüyor bile. Guzelligimin şimdilik ekmeğini yiyorum ama eminim ilerde illaki bitecek. Bende artık aşık olup normal bir hayat sürmek istiyorum. Bakin altta wp konuşmaları var sadece %1i daha çok koyacaktım ama 8 den fazla kabul etmiyor. İnanın çok denemedim hepsini bırakmayı ama kaç kere numaramı değiştirdim yine buluyorlar bırakmıyolar.
Onlarca erkekle konuşuyorum, çalışmiyorum onlar sayesinde sosyete hayatım var ve bu hayattan sıkıldım nasıl normal olabilirim?