- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu sene mezun oldum bu bolumden. Bu bolum hakkinda bilgisi olmayan herkes bos bos konusacaktir sormak istedigin bise varsa sorabilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok haklisin insanin moralini bozuyorlar. cok arkadasima danistim hic bir fikirleri yok cogu insan bilmiyor. Zorluklari neler okuduguna degiyormu ya da dgs hangi bolume gecebiliyrouz
- +1 yıl
Yanlis anlamada yazabilirsen yaz ozelden bana anlatayim. Kimsenin fikrinin olmamasi cok dogal cunku netde yazilan bilgilerin cogu bile yanlis ben okulda ogrendim bolumun amacini
- +1 yıl
Afedersiniz ben bu bölümü yazmak istiyorum ama hiç biyerde doğru düzgün bilgi bulamadım lütfen bilgilendirir misiniz
- +1 yıl
@umursamazdın siteye çok gırmıyorum ozelden mesaj atabılırsın ben atacaktım ama atamadım
- +1 yıl
Bilgi verir misiniz acaba bende bu bölümü düşünüyorum
- +1 yıl
@iiremk arkadaşlar hepinize burdan toplu cevap vereyim :) matematiğiniz iyiyse dgs yoluyla hemşireliğe geçiş yapabilirsiniz. ya da ben kpss çalışırım diyosanızda güzel bölüm çünkü nerdeyse iki yıllık bölümler içinde en düşük puanlarla atanan bölümlerden biri. Ama yok ben mezun olayım özelde iş diyosanız o yönden iyi değil.
gereksiz daha fazla çalış doktor mühendis ol mühendislik okuyacaksanda makine inşaat ve elektrik bunlar dışında çöp
02 Yorumla
Soran+1 yılBolumun ne oldugu hakkimda bir fikrin yok degilmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bölümle ilgili bir fikriniz var mı acaba? bende bu bölümü okumak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılOkunmaz uyduruk
05 Yorumla
Soran+1 yılSen bolumu biliyondami. konusuyon
- +1 yıl
Şu konuşma tarzına dikkat et kibar ol
Soran+1 yılKusura bakma agzimdan kacti bu bolumu okuyan insanlar var onlarin duygularini incittin
- +1 yıl
Onlar okumak için okuyanlar
Soran+1 yılCok yanlis dusunceler bunlar her kezi bir tutamasin
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat