AÇILMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN?

Ben daha 10 yaşımda ailem zorladı diye kapandım. Hiç bir zamanda başörtümü ne kabul ettim ne sevdim ve 8 yıldır da açılmak istiyorum. Annemle bugün konuştuğumda istersen açıl dedi. Babama da yarın dışarı çıkacaktım onunla ona da yarın söylemeyi düşünüyordum. Sorun şu ki annemle pek iyi anlaşamam da babamla çok çok iyi anlaşıyoruz hatta annemle konuşamadığım herşeyi babamla konuşabiliyorum ama bu konuda elin yabancısına bile anlatabilirim ama babama anlatmaya çok korkuyorum bana tavır alır benimle küser diye. Çünkü gerçekten bu hayatta babamdan daha fazla sevdiğim değer verdiğim insan yok. Sırf o üzülmesin mutlu olsun diye örtündüm ve o üzülmesin diye bu konuyu yıllar önce ona açmak istesem de hep vazgeçtim. Ama artık gerçekten dayanamıyorum belki iman ibadet eksikliğinden dolayıdır dedim nafile namaz kılmaya çalıştım hatimlere başladım nafile oruç tuttum ama olmadı. İçimdeki açılma arzusunu dindiremedim. Zaten örttüğüm başörtüsüne de başörtüsü denemez kısa tunikler giyiyorum altına dar pantolonlar giyiyorum bazen de kollarımı dirseğime kadar açıyorum... Babama anlatmak zorundayım çünkü yıllardır Allah'a isyan etmekten ve her gece gizlice ağlamaktan bıktım nasıl anlatabilirim lütfen yardım edin🙏🏻💙
AÇILMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN?