18 yasındayım ve ailem beni çok kısıtlıyor çok katılar yılda bir dışarı çıkıyorum onda da dakika başı arayıp eve çağırıyorlar
Buna seni korumak istiyorlar demeyin çünkü yeri gelince fiziksel ama hergün illa ki psikolojik şiddet uyguluyorlar bundan çok yoruldum sıkıldım arkadaşlarımın ya da ne bileyim sosyal medyada ailesi ile güzel iletişim kuran birbirlerini seven kızları görünce aşırı koyuyor. Annemin bana dedikleri şey asla aklımdan çıkmıyor her gece neden bu lafları hakkettiğimi düşünüyorum
Babam hem ilk aşkım ama ilk korkum ve tramvamda o bana ilk vurması 6 yaşındaykendi.
18 yaşındayım toplasanız 5 6 yıl sonra bu evden ayrılırım evlenirsem tabi ama ben evlenmek istemiyorum annem gibi olmak istemiyorum.
İleride çocuğum olurda ben de annem gibi olurum diye evlenmek istemiyorum zaten evlenmek için erkek gerek onlarla da konuşamam arkadaşça bile konuşamıyorum direkt 0rspu damgası yiyorum. 2 abim ve 1 kız kardeşim var onlar için ölürler ama bana gelince evlat olarak bile görmüyorlar adam akıllı hastalığım var ama bir hastaneye bile götürmezler abilerim ya da kız kardeşimin tırnağı kırılsa yeri göğü inletirler evladım diye
Tabi Bana bunlar yok çünkü ben insan bile değilim
Mental olarak çok bitkinim ve aklımda sürekli bu düşünce var psikolojik destek alamam çünkü ailemin edeceği lafları düşünmek dahi istemiyorum. Sadece geleceğe dair hiçbir şey istemiyorum yaşamak istemiyorum
buna son vermek istiyorum ama korktuğum için mi
Yoksa bu eylemi gerçekleştirdiğimde işe yaramayıp yaşarsam diye mi bilmiyorum ama yapamıyorum
Ben napabilirim böyle yaşayamam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer