Bir de kendisi imam hatipli ve imamlık yapıyor
Not: Bazen içki içiyor.
Not: Bazen içki içiyor.
Bende güsül almıyorum deisttim bu ayrıpma sebebi nasıl olabilir sanane la benim dinimdem yasantımdan hem imma hatipli hemde gusul almayan sevgilin var dhaa ne istiyorsun ateiz bir imam olut :D
Her imamhatipli ve imam imamli olcak değil insanin fıtratı buna engel misal senin karalama yapman gibi malesef
Herhalde ayrıl
Yaptığına bak adamın ne kadar kötü bir devir yaşıyoruz ya
Sen deli ben zır deli
Gelirsek nolur sence
Deneyelimmi
Nerelisin
Cevap
21Cevap
Abdest alması iyide onda bişi yok diğerleri kişilik bozukluğu diyor
Nasıl bir terane bu. Müslüman san ve dine önem veriyorsan ayrıl.
eğer senin için sorun teşkil ediyorsa ayrıl tabii ki içki bütün kötülüklerin anasıdır
Evet ayrılmalıyımı? Soruları ile güne merhaba diyoruz.
Sen imamları bu sahte hikayelerinle karalamaya devam et , sana inananlar anca senin gibi münafıklardır
İnancı zayıf olabilir gusül almayan erkek ne demek hemen ayrıl bence
Provake etmeye çalışan biri daha o kadar igreniyorum ki sizden bu kadar olur
bunu bize sormanin anlami nedir altina yatarken bizemi soruyorsun imam hatipli imammis istemiyorsan ayrilirsin olur biter :)
Ya Troll ya da imam hatiplileri karalamak için sorulan bir soru
Gene bu kız sen imamlar niye karistiriyorsun
Kayış atan burada ;) ;)
Ayrılma sen de yap aynılarını.
islamiyetin geldiği nokta sorudadır. geçmiş olsun.
Sorunun trol olmasida islamafobinin ne hale dustugunun göstergesidir geçmiş olsun
@Dejavae insanın zoruna giden eline kitap alan kendini birsey sanması
Senin tanidigin arkadas islami mi temsil ediyor?
Kendisi bole bir yanlista oldugu icin islami asagilamak mi dogrusu oluyor? kisisel gelisime biraz daha ozenmelisin
@tasfırın61 kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. hatta o geniş sandığınız dar beyinlerinize büyük gelecek kadar geliştirdiğim kişiliğimi. tanıdığım bir çok arkadaşım ki içlerinde babası hoca olan da var, deist gibiler ve islamiyetten fazlaca uzaklar. Bu bize verilen islami eğitimin mi yanlışı yoksa günümüz din adamlarının mı bilinmez lakin bir yerde büyük bir sorun olduğu aşikar.
Anlaşılan bir okadarda egoist yapiya sahibim diyorsun. sorun insanlarin kendisi
Sevgilim abdest alanları rahatsız ediyor, ayrılmalı mıyım? ↗ bizim trol devam ediyor gördüğün gibi
subliminal bir mesaj içeriyor... :)
bence mesleğini bıraksın o zaman
Cenabet cünüp
troll soru filan mı?
Ayrilmalisin.
Almasını söyle.
Hemen ayril bence
Evtt
ne diyon ya :)
Ayrıl tabi.
Değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?