Sevgilim aannesi beni istemiyor ayrilmalimiyim?

Sevgilim ne 5 aydır birlikteyiz mutlu bir beraberliğimiz var
Sevgilimin aile fabrikaları var ailecek iş yapıyorlar ben de o işe ilk başta eleman olarak girdim ve sevgilimle tanıştım
Ailesi ilk başta onayladı annesiyle aramız 3 ay çok iyiydi ailesi ile birlikte kahve içmeye gittim meyhaneye gittim annesi bana çok samimi çok yakın davranıyordu ama yılbaşına geldik yılbaşından sonra annesiyle aynı iş yerindeyiz beni görünce kaçıyordu yüzüme bakmıyor konuşmuyor surat yapıyor bu durum da beni gerçekten rahatsız ediyor artık ben de annesinin yüzünü görmek istemiyorum sevgilimi gerçekten çok seviyorum Bizim durumumuz pek iyi değil sevgilim Zengin aramızda ileride ne gibi bir farklılık olur bilmiyorum ama sevginin paranın lafını asla yapmıyor annesi ile aramız çok kötü ve bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annesi beni kıskanıyor ben çalışırken sevgilimin elini tutup oğluşum ben doğurdum diye bana nismet yaparmış gibi geziyor beni görünce oğlunu opuyor köklüyor ayrılmalı mıyım ayrılırsam da hem işimi hem sevgilimi kaybetmiş olacağım
Sevgilim aannesi beni istemiyor ayrilmalimiyim?