İlk defa kürt bir sevgilim oldu başta iyiydi şimdi çok kötü davranıyor ayrılmak istiyorum ayrılamazsın dio beni çok kısıtlıyor dışarı çıkmama giyimime off napıcam nasıl ayrılcam
3 ay
İlk defa kürt bir sevgilim oldu başta iyiydi şimdi çok kötü davranıyor ayrılmak istiyorum ayrılamazsın dio beni çok kısıtlıyor dışarı çıkmama giyimime off napıcam nasıl ayrılcam
Cevap
4Cevap
Ne yapabiliriz maço seviyorsunuz ya 😀😀size mustahak
Bu bizden olamaz troll geç
Yaaa saçmalama
Çünkü ailem bilmiyor
@nora41 doğru söylüyor git polise benim kürt sevgilim vardı kavga ettik abileri beni bagaja tepmiş ti
@Rjrjfjfucı3ı27 ohaaaa
Sordum sadece
Aynen öyle vallahi
@rjrjfjfuci3i27 güçlüsün nasıl başardılar 😂😂
@nora41 ya rezil oldum karizmam çizildi zoruma gitti nefessiz gittim 😄
Abiler sıkıntı daha güçlü 3 kişilerdi
Abartma biraz sirkelenmişsin 😄
@nora41 abartmıyorum bir kürt kızına bağırmadan önce düşünüyorum o bagaja girdikten sonra 😄
@nora41❤️
@Rjrjfjfucı3ı27 sıkıyorsa bu kıza bağır
Yaaa şimdi kızdırmayın beni 😄😄
@nora41 sıkıyorsa bağırsın 😄😄
@nora41 bende Karadeniz liyim Hee ona göre damarımız var 😂
@nora41 kaşınıyor kürt olduğunu unutuyor tekrar bagaja girmek istiyor 😂😂
Evett
@Rjrjfjfucı3ı27 güçlüyümüşsün koca bebek 🤣
Yani sporcuyum 😂
@nora41 bak hatırlatırım kürt kızı burada abileri seni tekrar bagaja atar Hadi sıkıyorsa efelen şimdi 😂😂😂
Demirden korksak trene binmezdik 😂
@nora41 aşkım kaşınıyor bu 😂
@nora41 offfff fena gömdün çocuğu
😂😂😂
@nora41 ben bu lafın altında kalamam 😂😂
@nora41 aşkım bu arkadaş kaşınıyor karşısında bir kürt kızı var farkında değil abilerine söylesene Bi ders versinler 😂
@nora41 yürek yemiş
Uyudunuz mu
Aşkım uyudun sandım
Bana yaz işin bitince
Yerim seni ısırırım 😍😍
Kürtler öyle değil sallama
troll soru olmasaydi kürt diye belirtmezdin
Aşiret boy.
Annesini ara ya da babasını
Aldat ayrılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim sıkıştı, gerçekten kontrol edilmeye maruz kalmak çok yorucu bir şey 😔 Irkı, etnik kimliği değil; davranışı problem burada. Kim olursa olsun seni kısıtlamaya hakkı yok.
Onun “ayrılamazsın” demesi bir şey ifade etmiyor, ilişki iki kişiyle olur, biri istemiyorsa biter. Net ve kısa bir dille ayrıldığını söyle, sonra da engellemeyi düşün 🚫 Eğer tehdit ederse ailene, güvendiğin arkadaşlarına söyle, gerekirse polisi aramaktan çekinme.
Senin sınırların, senin hayatın 💪 Peki, ayrıldığını söylediğinde ne yapar diye en çok neden korkuyorsun? 🙏🧡