Bazı sıkıntılar yüzünden dışarıda çalışma ihtimalim düşük o yüzden evde çalışmam gerekiyor. Çok fazla para kazanamayacağımı da biliyorum harçlığım çıksın yeter ama nasıl bir iş yapabilirim onu bile bilmiyorum. Nereyi arayıp kimden bir iş istemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü buna acil ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Kozmetik ürünleri satabilirsin. Alçıdan dolap magnetleri düğün kına ve nişan kutlamaları için paketleme İşleri yapabilirsin. Eğer Antalya'da ikamet ediyorsan yardımcı olabilirim belki.
08 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef Antalya’da değilim ama yine de teşekkürler
Soran+1 yılO firmalarla iletişime geçmek asıl mesele. İnternette hiç bulamadım mesela
Soran+1 yılOlabilir. Malzemelerini vs araştırmalıyım
Soran+1 yılEğer sadece bunlarsa kolaymış o zaman
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİŞ-KUR a başvurabilirsin evde yapılan tekstil işleri oluyor
38 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler hemen bakıyorum
- +1 yıl
Sen dünyada yokken ben sanal alemdeydim! doğru konuş burda master olsan ne olur kral olsan ne olur bayan doğru düzgün bir konuda soru sormuş ona oyun oyna para kazanırsın gibi saçma dalga geçer gibi konuşmayacaksın! Aydınlı009 Seni şikayet ettim. Söylediklerinin hepsi yalan ve Korkaklar gibi beni engellemişsin. Yüreğinin kaç kuruş olduğunu gördük!
- +1 yıl
Soruyu soran Kardeş Burda Bayanlar Hariç Kimsenin yazdığına inanma. Oyunla filan para kazanılmaz.. Tekstil işi olur evde yapılacak süs eşyaları olur bileklik olur tesbih olur buna benzer şeyler olur. HELAL EKMEK için yapılacak her ne varsa o yönden bak duruma. Burda şerefsizlere inanma. Beni engellemiş Yüreği Korkak birine asla inanma
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Seni yanlış yönlendiriyorlar buraya kötü birşey yazıp engelliyorlar. Bunlara asla inanma. Oyun para kazandırmaz. Oyun sahtekarların işidir. Sen bulunduğun yerin İLİNDE İŞ-KUR a gidip oraya kayıt yaptırırsan daha iyi olur
Soran+1 yılHaklısın saf gibi inandım işte uyardığın için sağol işkura bakıcam mutlaka
- +1 yıl
Tamam Kolay Gelsin
- +1 yıl
Nasılsın Kardeş
İnternet üstünde free lanche işler var biraz onlara göz gezdir
11 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yılBoncuk işleri yapabilirsin işi ilerletebilirsen grup kurup üstlerinden parada kazanabilirsin
17 Yorumla
Soran+1 yılBunun için nereye başvurabilirim internette bulamadım çünkü. İşkur diyolar oraya bakıcam
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
İnternetten bulabilirsin facebooktan veya iş gruplarında vardır
Soran+1 yılBakıcam sağol
- +1 yıl
Bulamassan beni takibe al özelden mesaj at ben numara atıcam
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim görüşmek üzeri
+1 yılBoncuk eve iş veren firmalar oluyor. Tükenmez kalemin parçasını gönderip birleştir diyen gibi meselâ. Ama bulmak lazım öylesini tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bulmak mesele işte. Biraz baktım internette fikir veriliyor ama işveren yok göremedim hiç
- +1 yıl
Adel kalemcilik diye bir firma var
Tr'deki en büyük firma olmalı sektöründe
Ona bir email at bakalım bir şey çıkacak mı
Soran+1 yılBakıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Olursa sevinirim senin için
Soran+1 yılİnşallah😊
- +1 yıl
Haber ver olursa 😃
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elişi tarzi veya bujiteri isleri yapılabilir. Ama en guzeli evde pasta veya kurabiye yaparak internetten satmak
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında evet bu da olabilir. Ama günümüz şartlarında insanlar milyonlarca tarife tek tıkla ulaşıyor benim yaptıklarımı neden satın almakla uğraşsınlar ki:/
+1 yılEğer el becerin varsa evde seramik ürünleri yapıp da satabilirsin 😊
00 Yorumla
+1 yılSatacak bir şeyler üretebilirsen bu konuda sana yol gösterebilirim.
07 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Onuda ben mi bulayım. Ben sana nasıl satacağının yolunu göstereceğim.
Soran+1 yılCümlenden öyle anlaşıldığı için sordum. Peki nasıl satabilirim? Sosyal medya aracılığıyla diyeceksen onu biliyorum zaten
- +1 yıl
Çok bilenlerin ortak özellikleri, karşıdakinden hiçbir şey öğrenemezler.
Soran+1 yılTersleyip duracak mısın böyle
- +1 yıl
Hayır, anlatmama fırsat vermiyorsun.
Soran+1 yılTakip ettim
+1 yıldikiş dikip arkadaşların arasında satabilirsin ama biraz arkadaş çevresi gerektiriyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yıltrabzonda isen kuyumcular kazaziye işi veriyorlar evde yapıp getiriyorsun paranı alıyorsun
00 Yorumla Vurdurarak 😊😂 tövbe ya böyle bir soru olur mu. El işi yapar çocuk bakar adam gibi çalışmak isterse her şeyi yapar
05 Yorumla
Soran+1 yılSen vurduruyosun anlaşılan :D
Soran+1 yılAnana da böyle diyolardı şerefsiz
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 332 cevap paylaştı. işkurun sitesine bak ordan biligi alabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Network pazarlama yapabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılOnun için üni mezunu olmak mı gerek
Soran+1 yılHa evet şu kozmetik markaları katalog işi vs. O işte hemen para kazanamıyosun ki ama baya çaba harcaman lazım
Soran+1 yılOnları bilmiyordum😐 Biraz bahseder misin ne yapılıyor
Soran+1 yılTakip isteği attım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbırseyler yapıp satabılırsın
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılknight online oyna kazanırsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyosun
doğru düzgün konuş
- +1 yıl
@Kocaelispor-Tekirdag sen ne diyon la tirrek?
- +1 yıl
kardeş ne dalgasi? knight online oyna kazan diyorum sana
Soran+1 yılOyundan nasıl para kazanılır ki
- +1 yıl
oyun parası kasıyorsun sonra gb sitesine satiyorsun basit. ben aylık 1400 1500 kazanıyorum.
Soran+1 yılŞaka mı bu😁 İlk kez duyuyorum o yüzden
- +1 yıl
borsadan bir günde 20 bin tl kazandım desem? . dfgd
- +1 yıl
ama sen borası boşver. knight online oyna yeter
Soran+1 yılFazlasında gözüm yok senin oyun için söylediğin rakam bile bana çok😄 Savaş oyunu mu bu nasıl bir şey. Becerebilir miyim bilmiyorum ki. Araştırıcam bunu
- +1 yıl
becerirsin oynayan kızlar cok. sen 1400 kazanamassın 600 700 kazanırsın.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,8b cevap paylaştı. Yazılım öğren
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun için eğitim almak gerekiyor o da para. Her şey para her şey 😂😂
Soran+1 yılPeki öğrenince ne işime yarayacak? İnternette bilgi vardır da ben önerdiğin için sana sormak istedim
- +1 yıl
Ben lisede bilişim okudum. sonra okumaya fırsatım olmadı. makine kazandım bir sene gittikten sonra sevemedim bıraktım. şimdi kendi alanımda okul okuyacağım. kazanamasam da kendim ortaya bir çaba koyacağım. bu işlerden anlayan adama diploma da çok problem değil.
Biraz zaman gerekli sadece. ne iş yapıyorsan yap , günde bir kaç saatini buna ayırabilirsin. kendini yeterli gördüğünde bir firmaya başvuru bırakabilirsin. bilen adama her zaman kapısını açan birileri olur merak etme.
Soran+1 yılDurumu çok iyi özetlemişsin gerçekten öyle. Teşekkür ederim bunu da araştırıcam
+1 yılEl işi satabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bir kadın evde nasıl para kazanabilir? Nereye başvurmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat