Şu an 1.57 boyda 81 kilo filanım 97-69-97 ölçülerim var ve yaz tatili bittiğinde bilmem kaç kere sınıfta kaldığım için 2000 lilerle aynı sınıfta okumak zorundayım ve sinirlerim bozuluyo şimdi onlar liseden yeni çıkma ipincecik 18 lik Lolita kıvamı kızlardır ben se 96 dan kalma tarihi eser 21 yaşında bilmem kaç dikişlik kız kurusu gibi olucam onların içinde malesef zayıflayamazsam...
Şimdi bana lütfen yaz tatili bitene kadar verebilicem maksimum kiloyu ve bunu nasıl verebilicemi bu işten anlayan birileri yazabilir mi?
Şöyle bir durum var en son 60 kiloyken 16 yaşında filan sanıyolardı yine en azından öyle olabilir miyim yüzüm değişmedi 1-2 yıl öncesi filandı...
Ve son olarak artık yaşım geçiyo ve hiç sevgilim olmadı nasıl sevgili bulabilirim üniversiteden lütfen yardım eder misiniz?
Şimdi bana lütfen yaz tatili bitene kadar verebilicem maksimum kiloyu ve bunu nasıl verebilicemi bu işten anlayan birileri yazabilir mi?
Şöyle bir durum var en son 60 kiloyken 16 yaşında filan sanıyolardı yine en azından öyle olabilir miyim yüzüm değişmedi 1-2 yıl öncesi filandı...
Ve son olarak artık yaşım geçiyo ve hiç sevgilim olmadı nasıl sevgili bulabilirim üniversiteden lütfen yardım eder misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer