ben siirtte yapmıştım hem jöh hemde pöh ikisinide gördüm pöh ler havalı ama çoğu fıs bence jandarma özel harekat daha eğitimli ve cesur oldunu düşünüyorum polisler giyim kuşam iyi ama operasyonlarda pasif kalıyolar bence siz ne düşünüyosunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bnde askeri personelim havacıyım iki sene önce ev arkadaşlarım pöh tü Allah c. c ikisindende razı olsun ama jöh kesinlikle daha iyi adamlar akşam 9 dan sabah 9 a kadar yürüyüş yapıyor burda ağır teçhizatlarla ve yine techizatla 10 km kadar koşu yapıyorlar inanılmaz fit ve cevikler ve tam anlamıyla görev adamılar pöhler ise biraz daha kondüsyonsuz ama buna ragmen geneli iri yapılı ve acıkcası daha pöpülerler cunku askere kamuflaj dışarıda yasak ama pölise serbest ve dışarıda yetkisi var yani bir bakıma jöh pöhü gercektn fazlasıyla katlar ama pöh daha havalıdır kaldı ki jöh dediğimiz komando eğitimi almıştır ve komando eğitimi alan er bile pöh de n daha kapsamlı bir eğitim almıştır komando eğitimi alan jöhle meskun. Mahal eiğitimi alan pöh kıyaslanamaz biri gizli kahramandır diğeri biraz daha işin şovundadır ve ayrıca sunu unutmayın bu her kurumda var adama üniformayı giydirirsin dışarı çıkar pöh dersin jöh dersin jöh dersin tabancayı tüfeği düzgü n tutamaz pöh dede cok vardır polis arkadaşlarımın kendi yorumudur bu ve kimisi bordo bereliyle bir tutmuş adamlar en az 3-5 yıl sadece üst düzey eğitim görüyo onlar dünyanın en iyi askerleri bizzat kendi arkadaşlarım var b. bereli olarak bunnlarla pöhün bir tutulması imkansızdır buda popüler olduğu ndan kaynaklanır
105 Yorumla- +1 yıl
kardes pöh aldıgı egıtımı arastır sonra yaz bence
- +1 yıl
@ibrahimfes benim kız gibi zora gelemeyen arkadaşım bile pöh olduysa herkes olur ama benim milli boxör amca olğlu bile foçada komando eğitiminde kaç kere bırakmayı düşündü eğitimi çok ağır diye. Sen bide özel kuvvetler eğitimini düşün.
- +1 yıl
@Ateşkırallığı bizler bu işi severek yaparız kahraman olmak için değil para için değil göhsümüzde olan o bayrak ve arkamızda olan o vatanın gurunu yaşarız bizim vereceğimiz mücadele sayesinde insanlar evlerinde rahat uyuyor sevgililer rahat geziyor çocuklar salıncaklarda parklarda rahat oynuyor işte biz bunun sevincini yaşıyoruz işimiz zor olabilir ama göhsümüzdeki o bayrak ve arkamızda olan o vatan bizim tüm zorlukları aşmamıza yardımcı oluyor en önemlisi de yaptığımız işi severek yapıyoruz.
- +1 yıl
@MirayToprak21 pardon askersiniz galiba özelden bir şey soracağım bakarsanız çok makbule geçer
- +1 yıl
@MirayToprak21 biliyorum bende 5 yıllık havacı askeri personelim üniformadan anladığım kadarıyla kara kuvvetleri personelisiniz galiba.
En İyi Cevaplar
Jandarma komandoyla pöhü kıyaslaman yanlış. Çünkü görevleri farklı. Bir pöh komando kadar arazide başarılı olamayabilir ama meskûn mahal terör operasyonlarında jöhlerin giremediği sokaklara pöhlerin girip dağıttığını hatırlatmak isterim. Kıyaslayacaksan polis özel harekatla jandarma komando özel operasyon timlerini kıyaslayabilirsin. Çünkü benzer görevleri üstlenir. Senin jöh dediğin de jöak'a bağlıdır ama senin anladığın anlamda ortada bir jandarma özel harekat diye bir kavram da yok. Vatandaşın jöh dediği aslında jandarmanın en düşük rütbeli uzman çavuşlarından, astsubay ve bölük komutanı olarak da subaylarından oluşan, İzmir Foça'da eğitim almış mavi bereli komandolarıdır.
31 Yorumla- 1 ay
JÖHlerin giremedi hiçbir yer yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörevler farklı zaten pöhler nokta operasyon yapar yani gider alır gelir .jöhler daha sıkıntılı uzun operasyonlar uzun çatışmalar yapar görevleri daha tehlikeli ve meşakatli birde askeri disiplin çok farklıdır.ter dökmeyen kan döker mantığını iyi bilirler bu yüzdende daha hazırlar.
110 Yorumla
jandarma özel harekat tabiki polislerde dediğin gibi sadece hava var jandarmalar polislerden çok daha iyi.
810 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öyle jandarma daha atik ve aktif ben doğuda askerken polis özel harekatı herkes amele gibi görüyodu hiç itibarı yok doğuda pöh lerin
- +1 yıl
jöh ün işi dağlarda şehir mıntıkası polis te yani şehirlerdeki itibarıyla alakalı değil jöhe verseler şehirleri jöh durur :D
- +1 yıl
Amele dediğin adamları gören manav sarı kırmıxı yeşil olcsk diye domates biber limonu yanyana dizemiyo asker itibarsızlaltırıldı doğu komple pöhün oldu
- +1 yıl
yanlış biliyorsun. her ikiside vatan için kan dökmeye hazır olda bekliyor. pöh ün alanı görevi farklıdır jöh ün ayrı. öğretmenle öğrenciyi ayırt ediyorsunuzda bunu niye edemiyorsunuz anlamadım. kimse oraya süs diye dikilmiyor. eğitimsiz nasıl olsun. doğuda üniformayı görünce bacakları titriyo milletin. burdan laf yapmakla olmaz
- +1 yıl
arkadaşlar pöh veya jöh ne fark ederki orda ne görevde olursa olsunlar hepimiz için ugrasan canından olan askerlerimiz polislerimiz var biz hangisi daha kıyak diye ayrımmı yapacaz allah izin verirse pöh sınavım var onu olamazsam astsubay uzman olucam allah bu canı verdiği surece bu vatanı toprakları bizler için canlarını veren dedelerimizin emanetine sahip çıkıcaz asker polis jöh pöh uzman jandarma bizim hepimizin kardeşi abisi babası eşi biz yarın savaş da cıksa kadın erkek coluk cocuk hepimiz canımızı ortaya koyanlardan olucaz bu milletimiz oldukca bizim vatanımıza allah zeval vermesin allah türk askerlerimizi bu vatan ugrunu canını koyanları korusun (AMİN)
- 1 ay
Bide pöhlerin yüzüne de bakım fıs 😆 diye yerse
- 1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
+1 yılPolis Özel Harekat daha tecrübelidir, operasyon sahasında daha iyidir nedenine gelecek olursak, Jandarma Özel Harekat 4 aylık bir eğitimden geçiyor , 4 ayda hiç bir asker profesyonel olamaz, fakat özel harekat polisleri 2 yıl polis meslek yüksek okulu okuyup orda eğitim görüyorlar onun dışında 6 ayda özel harekat kursunda eğitim görüyorlar, 4 ay ile 2 yıl 6 aylık eğitim kesinlikle bir olamaz, özel harekat polisleri meskun mahal de sınıfının en iyisidir üstelik devlet büyüklerini koruma görevi de özel harekatındır , tren kaçırma operasyonu, gemi kaçırma operasyonu, uçak kaçırılma operasyonu, banka soygunu operasyonuna özel harekat polisleri bakar, bunlar yetmezmiş gibi zaman zaman kırsal alanda terörle de mücadele ederler, jandarma özel harekat ise 4 ay eğitim verilip ölüme gönderilir, aslında çok basit değil mi 4 aylık eğitim alan mi sizce daha iyidir 2 sene 6 ay eğitim alan mı daha iyidir. 4 ayın içine bir şeyleri çok hızlı sığdırmak zorundasın, hızlıca öğretmek zorundasın, ama 2 sene 6 ayın içinde herşeyi geniş bir zamana yayıp daha iyi anlayacakları daha başaralı olacakları şekilde öğretebilirsiniz, ama sonuçta ikiside vatan için can alıp can veriyor ikisi de bizim askerimiz bizim polisimiz..
86 Yorumla- +1 yıl
Askeriye baştan sona eğitim dostum o 4 aylik eğitim sadece psikolojik ortama alış diye askeriyede hergun eğitim var yani
- +1 yıl
@Exalanssss güzel kardeşim bizde her 3 ayda bir eğitime gidiyoruz, eğitimi geçemeyen normal polisliğe geçiş yapıyor
- +1 yıl
1. s, 15 Temmuzdan sonra 3 ay eğitim ile atanan pöhleri bilmiyorsunuz herhalde. 2 yıl pmyo okuyup da pöh olanlar var doğru, fakat şu an ki pöhlerin çoğunluğu 15 Temmuz sonrası mesleğe giren ülkü gençleridir. 2. si 4 ay olarak bahsettiğiniz J. Uzm. Çvş eğitimidir, 2 yıl Jamyo veya 4 yıl Jandarma Akademisi okuyup JÖH Taburlarına atanan jandarmaları neden görmüyorsun. 3. sü Uçak, tren vs kaçırma, soygun, terörle mücadele işleri sadece pöhlerin sorumluluğunda değil Jandarmanın elit birliği JÖAK da ilgilenmektedir. Sadece burada 2 birimi klavyede kıyaslamayla olmuyor o işler, saha tecrübelerinede bakman gerekiyor.
- +1 yıl
İyi gömmüşsün harbi o 4 ay eğitim alıyor dediğin adamlar varya eğitimi Foçada alırlar. Bi iletişim adresi verde sana nasıl duş aldığımızı, nerelerde uyuduğumuzu, kola ile nasıl traş olunur veya 27 km mukavemet koşusunda vücudunda ter damlası olmayan tek bir gözeneğin olmadığı o anın fotoğraflarını atayım. Sanırım polissin ama böylesi saçma bir karşılaştırmanın içerisinde taraf olarak biz daha iyiyiz dercesine yazman üzücü konuyu merak eden arkadaşlar için özetleyeyim. Jöh ve pöh çalışma sahası farklıdır her ne kadar dönem dönem omuz omuza görev yapmış olsalar da. Pöh meskun mahalde daha bilgili ve başarılıdır ama araziye çıktımı batırır ses , ışık disiplin yok adamlarda. Jöh ise arazide dayanıklı ve disiplinli olduğu için başarılıdır ama meskun mahalle girdimi dikkatsizlik, bilgisizlik sebebiyle pöh kadar başarılı olamaz. Olay basi pöhler bize meskun mahalde eğitim verdiler. Biz onlara arazide iki kardeş birlik dışarıdan kıyaslanabilir elbette ama personellerin buna dahil olması bir çekememezlik olduğu anlamına gelir.
İlla kıyaslamak isterseniz Pöhün muadili jandarmada Joper timleridir araştırın kıyaslayın🙋🏻♂️ - +1 yıl
@Brigada076 valla ben bu işlerde deilim ama abim başkomiser onun dedigine göre aynen öyle sebebide 15 Temmuz sonrası mesleğe giren pöhlerdir ancak her pöh aynı deildir abimin özel ankrada eğitilmiş yüksek maaşlı ve sınırdışı görev yapan pöh arkadaşları var onlada aynı jöh gibi disiplinli ve bazı pöhlerden iyi bazıları ökk operasyonlarına bile katılmışlar ama genel olarak senin dediğin gibi ama bana hilal bıyık bırakan genç pöhler biraz fıs demişti abim 2016 öncesi çok efsane pöhler var jöh leri onlarla kıyaslamak lazım
- 1 yıl
Babam polis ozel harekat.
1995 2000 arasi tuncelide dagdan inmiyordu.
Haftanin 2 gunu ya gorur ya gormezdim.
Mayinlara bastilar lojmandaki can ciger komsularimiz sehit oldu. Elleriyle 7 24 beraber oldugu insanlari topraga verdi.
Matina bastilar kolu bacagi kopan sakat kalan oldu. muglada sehit kazim caglar sokak vardir muglalilar bilir iste o benim karsi komsumdu.
burada yok o ziker bu ziker klavyeden ulkeyi kurtaracak arkadaslara diyorum.
Egitim diyor biride sanki egtimini biliyor asker ve polisin anlatmis 14 yasindaki arkadasi gelmis burada bidi bidi yapiyor.
Icinde olanlar bilir ikiside ust duzey savunma ve saldiri gucleri.
Akım derken bokum diyosunuz.
Birini muhtesem gostermek icin digerini ezmenin anlami yok acta bir 1995 2000 arasi daglari arastis g*vat herif120 Yorumla
+1 yılArkadaşlar her güvenlik gücünün alanı farklıdır. Yorumlarda pöh şov yapıyor pöh ler işin havasında diyorsunuz unutmayınki darbe gecesi sat komandolarını yakalayan pöh tür ve yine darbeyi önlemede büyük payı olan pöh tür eğer adamlar işin şovunda olsaydı afrinde görev yapmazdı şöyle düşünün jöh ler birebir çatışmaya girer ama pöh lerin riski daha fazladır çünki sivillerin olduğu yerlerde görev yapıyorlar unutmayınki pöh devletin çelik bileğidir ama her iki meslekte şahadet içerir her ikiside vatanı savunmaktır eğtimleri ne olursa olsun göğüslerini gere gere şahadete gitmektir. Benim cevabım pöh
92 Yorumla- +1 yıl
Pöh genelde uyuşturucu baskını çete efendime söyleyim istihbarat üzerine adam alma yani zaten pöh operasyon yaptığında karşısındaki çok zayıf bir halka karşılık bile veremezler jöhler de bu işleri yapiyor ama genelde pkk ypg gibi örgütlerle bire bir catisiyorlar karşılarındaki teröristlerde Eyp mayın roket havan law ağır silahlar var yani ayrieten askeriyede hergun eğitim var yani adamlar daha donanımlı daha çevik daha bilgili
O sat komandoları demişsin satlar bordo berelilerden bile daha çok eğtim alıyor baya geniş caplı aranmiski yakalanmislar haberlerde de yakalandiginda komandolarla beraber pöh arıyordu
ULAN BİLMEDEN GÖRMEDEN KIYASLIYONUZ PÖH LER OPERASYONA ÇIKARKEN DAHA NE JÖH VARDI NEDE BORDO BERELİLER ULAN Bİ DÜŞÜN KORKUT EKEN EMKLİ OLUYO ASKERİYEDEN ASKERİYEDE HİÇ Mİ ADAM YOK DA GİDİP POLİS ÖZEL HAREKAT I KURUYO Şu an PÖH LERİN YEKİSİ KISITLANDIĞI İÇİN BÖYLE İT SÜRÜLERİ İYİYMİŞ GİBİ DURUYO HALBUKİ BUŞARTLARDA BİLE PÖHLER JÖHLER BORDOBERELİLER İŞİ BİTİRİYO HEPİMİZİN AMACI BELLİ İT SÜRÜLERİNİ DEF ETMEK AMAÇTA 90 LARDA Kİ GİBİ POLİS ASKER AYRIMI YAPMAK AMAÇLARI BU UYANIN DEĞERLİ KARDEŞLERİM UYANALIM.
71 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sen bir araştır özel kuvvetler kurulus tarihi 1952'dir.(savunma yuksek kurulu karari ile "milli avci birlikleri" adi ile) 1992'de ozel kuvvetler adini alirlar ve komutanlik olarak deklare edilirler. Korkut erken pöh’ü kurduğunda hala askerdi bin başı idi emir üzerine kuruyor emniyetin operasyonlel kabiliyeti yok demekki pöh’ün kurulması ve eğitimi içinTSK’dan yardım isteniyor ama doğru söylüyorsun 2000 yıllık bir orduyla Polisi kıyaslamak çok yanlış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş doğuda 90 lı yıllarda terörü bitirme noktasına getiren polis özel harekattı. Dağda terörist gibi yaşayıp pkkya ağır darbe vuran bir teşkilatın özel harekat birimine burada saçma sapan yorumlar yapmayı kesin. Gidin araştırın 90 lı yıllarda polis özel harekatı dağdan neden çekmişlerdi o dönemler öcalanın bile pkk ya çok mecbur kalmadıkça pöhçülerle çatışmaya girmeyin demesinin sebebini bir araştırın. Burada klavye başından vatan bekçilerinin kıyaslamasını yapmaya kimsenin hakkı yok siz sıcacık yataklarınızda uyurken o adamlar analarından babalarından ayrı vatan beklemişler ve zamannda ve şimdide bir çok operasyonda başarılı olup leş almışlardır. burada yorum yaparken ölçüp tartıp öyle konuşun. pöhte jöhte bu ülkenin özel harekat birimleridir kıyaslama yapmak saçma olur jöhte iyidir pöhte iyidir.
77 Yorumla- +1 yıl
Ya he he pöhmüş. Esnafı tokatlayıp kameraya 2 şov yapanlar mı? Pöhün 10 katı çalıştı jandarma. Bir kişi de kameraya çıkmadı. Çünkü onlar Asker. Onların işi şov değil öldürmek. Pöhten çok daha iyi yaptı jandarma işini. Pöh deme lütfen. Dağa çıkanların yarısı onların yüzünden çıktı.
- +1 yıl
İşte bizde bundan bahsesiyoruz youtubedan ordan burdan video izleyip klavyeden yorum yapmak kolay. seni benim yanıma almak isterdim bide burdan bak bakalım dünyaya. şok oldum gerçekten üzüldüm biz burada uğraşırken siz bunları mı konuşuyosunuz. Yazık çok yazık 😶😶😶
- +1 yıl
koskoca 3000 kişilik tugayla osman pamukoğlu bitirme noktasina getirdi demiyonuzda ayda yılda bir operasyona giden 3 5 polis pkkyi bitirdi diyonuz saçmalamayin realist olun herkese herşye gavurda olsa hakkini verin bikere pkknin sınırdisindaki kamplarini yok etmeden pkkyi bitiremezsiniz pöhlerin sınır otesi harekat yapma yetkisi yoktur biraz dengeli sallayin
- +1 yıl
@Lonelymannn Ben diyarbakırda yaşıyorum. Senin o havalı artist dediklerin başın sıkışınca hemen nasıl kurtarıyor bilemezsin. Çünkü sen onları görmeden oturduğun yerden ahkâm kesensin. Teşkilatları çatıştırarak kamaoyu gündeminde itibarsızlaştırmaktan hiç vazgeçmeyeceksiniz. Pöh, jöh, bordo bereli, cat herkesin korkulu rüyasıdır. Onlar hakkında yorum yapmak demokratik hakkınızdır. Hakaret değil. Hakaret ederken iyi düşün o rüya sana da girmesin.
- +1 yıl
Şu ergenleri ciddiye alıpta cevap vermeyin oturmuş klavye basına totosunu yaya yaya yok şu fıs bu bilmem ne senin bu memlekete o adamlar kadar emeğin var mı da konuşuyon jöhün işi öldürmekmis burdan bile ergen olduğu ne kadar belli izliyor amerikan filmlerini burada özel harekat uzmanı kesiliyor sonra jöh bu ülkenin güvenlik güçlerinden biridir amacı Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğidir adam öldürmek için oluşturulmuş bi kuruluş değildir gerekirse zaten er bile olsan adam öldürürsün jöhde bizimdir pöhte jöh çok daha iyidir diyebilirsin ama diğerine sallamak nedir ayrıca madem bu kadar eminsin kimin nasıl olduğundan niye soruyu niye soruyon millete polisi kötülemek amaclı oluşturulmuş bir soru
+1 yılArkadaşlar ikisini kıyaslamak yanlış ikiside bizim için canlarını heran verebilecek durumda, her ikiside vatan için çalışan bizim sıcak yataklarımızda rahat rahat yatmamız için savaşan kan döken kişilerdir. Belki operasyon yerleri farklıdır belki biri daha zordur ama burda kıyaslama yapmanız bence yanlış jandarma jandarma dır asker dir polis özel harekat polis ikisininde başarıları vardır kötüleri de vardır ama bu şekilde yanlış sözler söylemeniz pöh şöyle yanlış yapıyor jöh böyle kolay söyle zor vb şeyler söylemeniz yanlış saygılarla...
40 YorumlaAğzı olan konuşmuş yok emniyet teşkilatı disiplinsizmiş pöh uzman çavuştan sonra gelirmis esnaf dövermiş. Pöh varken ne jöh vardı ne jöak. O eski bıyıklılar vurdu en ağır darbeyi teröristlere. Eğitim süreleri daha uzun ve sağlam gayet displinli ve hiç bir teşkilatta olmayan gardaşlık bağı var
100 YorumlaArtistmiş! O adamlar senin gözünün kesmediği sarp arazilere vatan aşkıyla tırmanıyorlar!
Aç izle pkk yöneticileri "pöhlerle çatışmaya girmeyin" diye emir veriyor sen buradan anca at!
Teröristlerin Polis Özel Harekat Korkusu diye arat ve o terör savcısı ne anlatıyor izle.51 Yorumla- 1 yıl
Kardeşim sen er piyade köy çocukları ile pöh u kiyasliyorsun o askeri birlikler öyle komando ya da piyade amfibi tugayı değiller bı terörist sat ökk personeli ile karşi karşiya gelsin o zaman o raportaj farklı olur günlerce pislik çukurda suyun içinde işkence gormuş adam o röportajı dahi veremezdi
Boş yorum yapmayın hepsi birer vatansever koç yiğit vatan için ölümü göze alan insanlara söylediğiniz lafa bak. Sen ne iş yapıyorsun Cs Go mu oynuyorsun ondan mı bilgilisin Kusura bakma BİZ OYNARIZ sen İZLERSİN. Pöh -jöh kardeştir aksini söyleyen kalleştir
81 Yorumla- +1 yıl
aynen helal olsun be kardeşim
Ben diyarbakırda yaşıyorum. Senin o havalı artist dediklerin başın sıkışınca hemen nasıl kurtarıyor bilemezsin. Çünkü sen onları görmeden oturduğun yerden ahkâm kesensin. Teşkilatları çatıştırarak kamaoyu gündeminde itibarsızlaştırmaktan hiç vazgeçmeyeceksiniz. Pöh, jöh, bordo bereli, cat herkesin korkulu rüyasıdır. Onlar hakkında yorum yapmak demokratik hakkınızdır. Hakaret değil. Hakaret ederken iyi düşün o rüya sana da girmesin.
30 YorumlaAnkara polatlıda askerlik yaptım nerdeyse her branstan askeri gördüm özel birliklerin neredeyse tamamı geliyordu çünkü sınıf okuluydu yaptıgım yer. Şöyle izah edim bir komutanım bordo berelilere en yakın belkide iyisi olarak jandarma özel harekatı gösterdi söyleyende boş bir insan degil. Bana soracak olursanız bordo bereliler , jöh, (sat sas), pöh diye sıralayabiliriz. Unutmayın hepsinin görev alanı ve asli görevleri farklı.
10 Yorumla
+1 yılBence karşılaştırmak yanlış Her ikiside vatan uğruna. Ben mesela jöh ya da pöh olasım var askere gidiyorum ikisini de deneyeceğim ama jöh daha yakın sana diyolar hakkımızda hayırlısı neyse o ama peşini bırakmicam. Milliyetçiyiz !
10 Yorumla
1 yılTek kelime tabi iş başkada polis sokakları korur jandarma sınırları TSK devleti vatanı halkı güncel olarak pöh jöh j komando ile yarişmasi mümkün değildir 2016 dan sonra artık çocuk oyuncaği oldu ve uzmanlık alanı şehirdir çok farklı ama jandarma daha zordur askeri disiplin daha aktif daha sportifdir
00 YorumlaArkadaşlar unuttuğunuz bir gerçek var joh ve pöh kir polisi olarak geçerler bu ülkenin savaşçı gücü komandolardır sınır ve sınır ötesi tüm operasyonlarda faliyette olan ama ön planda tutulmazlar çünkü kara kuvvetleri gösterişi sevmez gelir alır gider sonra o bölgelere jöhler pöhler havale edilir 😊
20 Yorumla
+1 yıljandarma özel harekat iyidir.Ancak büyük sehirde polisinki daha iyi:)
14 Yorumla- +1 yıl
şehirle alakası yok 20 kişi bir eve gidip 2 tane adamı alıyolar bırak onuda alsınlar :D
- +1 yıl
Ahahah komik çocuk seni. ne yapsınlar 2 tane adama bir tane adamla mı gitsinler. onlar her zaman işlerini garantiye alırlar. maksat can kaybı olmasın. ordan konuşmak kolay tabi
Sen bunu bilemezsin. Ikiside bu vatanin göz bebeği birimlerdir. Kiyaslamak yanlış olur. Hepsi vatanperver vatan aşığı insanlardır.
10 Yorumla
+1 yılfarketmez ikisine de güveniyoruz fistanlı piçleri gebertsinler
20 YorumlaAbim surda Pöh cı inanın Pöh çıkar daha çok terörist oldurmusler bende Pöh da PMYO da görev yapıyorum zorluklarını bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar tabi jöh te iyi ama bence Pöh
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@06samet HİLAL BIYIKLILARI ARAŞTIR GEL DİYİCEM AMA SENDEN BİR SİKİM OLMAZ ASLANIM BENDEN YAŞ OLARAK BÜYÜKSÜN. şu an BEN NORMAL POLİSİM GÖREV YERİMİ SÖYLEMİCEM AMA PÖH'LERİN NE KADAR ZOR BİR GÖREV YAPTIĞINI BİLİYORUM. EN İYİ TİMİ DE GÖRDÜM PÖH'LERİN DİYARBAKIR DİCLE OPERASYONUNDA HEPSİ ASLAN ONLARIN, GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ÇOK KELLE ALDIKLARINI DA ŞAHİT OLDUM
+1 yılÖzel harekat bordoyuda jöak'ıda siker youtubeda eski jöakın itiraflatı var kimlerin yardımıyla kurtuluolar pkkdan onları izle
66 Yorumla- +1 yıl
Jandarma özel harekattır bu ülkenin aslanları. Hilal bıyık bırakıp esnafı dövüp kafayı çekip operasyona gidenlerden bahsediyorsan onların yaptığını piyadeler bile yapmıyor.
- +1 yıl
Kim kimi zikiyo mayak mısınız siz l*n . olum hepimiz bu ülke için şavaşıyoruz pöh neden jöhle karşı karşıya gelsin. ya da neden jöakla bordo bereli karşı karşıya gelsin. hepsi ayrı kollar farklı yerden savaşıyolar. benim hiç pöhle karşı karşıya gelmeyi düşünmedim misal 😆😆😆😆 ya güldürmeyin beni
- +1 yıl
@Lonelymannn bilader işin gücün provakasyon, pöh sevmeyen vatan hainidir tabelalarını okumadın herhalde, dövdükleri adamlar da senin gibi ne konuştuğunu bilmeyen dengesizlerdir eminim
- +1 yıl
Hadi jöh neysede bordo berelilerle nasıl kıyasladın aklım almıyo bordo bereliler her türlü arazi ve zorlu hava koşullarıyla görev yapıyo pöh her yerde her arazide ve hava koşullarında çatışamaz
- 1 yıl
Reis bu ayıp ve çok cahilce birbirine dusuruyorsun ve laf attığın adamlar ökk kim kimi * sen özel harekat editi izleyip ökk yi ne zannetin ökk nin tek rakibi sat dır ökk personelinden sat personeli önde gelir ama emin ol pöh ile ökk karsilaştirilamaz tam cahillik olur çok ahmakça
- 1 yıl
Kardeş ökk dediğin adamlar şaka değil bu bir gerçek sat ökk sas in yanında diğerleri saygı duymalı cahil cahil konuşma ya nere * ökk nasıl bı bilseydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha güldürdün. Bir araştır bakalım afrine çok rahat girebilecek bir ordumuz varken neden senin tabirinle ‘artist’ pöh timleri meskun mahal operasyonlarını yürüttü ? 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Afrinde meskun mahal operasyonunda asıl işi jöhler yaptı en çok şehidi onlar verdi neden çünkü Pöh tehlikeli gördüğü zaman yaklaşmıyor Asker tehlike olsada emir aldığı için yine giriyor bunu polisin kendisi söylüyor pöh jöhün yanında fıs hava cıva.
Pöh Varken Ne jöh vardı ne jöak hepsi askerimiz polisimiz seviyoruz ama öyle yani
21 Yorumla
+1 yılbnce jandarma özel harekat her konuda
40 Yorumla
1 aySen bence yanlış görmüşsun kardeşim pöh mu fıs 😆 adamın kıçından kan alırlar
00 Yorumla
+1 yılBen tam bilmiyorum ama sevgilim jöh
01 Yorumla- +1 yıl
Kesin uzman çavuştur sevgilin
+1 yıltabii her alanda jöh kardeşim
00 Yorumla
+1 yılBordo bereliler ziker.
16 Yorumla- +1 yıl
Temizlenmiş bölgeye helikopterden atlayıp şov yapanlardan mı bahsediyorsun. bir jandarma değil
- +1 yıl
Sen neden bahsettiğini biliyomusun? senin bordo bereli dediğin adamlar youtubeda izlediğin videolardan ibaret değil. bu adamlar bir tim yani 12 kişiyle dağa çıkıp 276 tane leşle dönen adamlar üstelik tek bir şehit vermeden. ezbere konuşmak marifet değil bilmediğin şey hakkında yorum yapma. hele bu işin içinde değilsen hiç konuşma bile. pöh ve jöh ayrımı yapmakta saçmalıktır. pöh batı bölgesine jöh ise doğu bölgesiyle ilgilenir. her ikisininde kendine ait stratejileri vardır. bende jandarmayım o yüzden konuşuyorum. yattığım yerden yorum yapmıyorum sizler gibi. sizler için burdayız uğraşıyoruz sırf siz böyle ezbere konuşun diye..
- +1 yıl
- +1 yıl
ne bordo berelisi 1 ona özel kuvvetler bünyesindedir bordo bereli denmez o köy tabiridir.
2 yüce ordumuzun en seçkin timlerini yazıp sonuna küfür yazman ne ahlaka sığar nede vatan aşkına - +1 yıl
@Gendermerie vallahi haklısın abi bordo berelilerle kimseyi kiyasllayamassin
askerlik en iyisi
10 YorumlaTabikide Jandarma Özel Harekat Polis kim köpek
10 YorumlaPöh tabiki
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026