Görme engelli erkek kardesim beni cok seviyor?

Gercekten cok seviyor bunun ailem bile farkinda. Konusmayior yuruyemiyor ama sadece benim adimi soyleye biliyor. Cok ilgileniyorum zamanim oldukca. Bana sariliyor beni öpüyor beni kokliyor. Ben evde olmayinca cok huzursuz. Anneminde sorunlari oldugu icin o pek zaman ayiramiyor. O yuzden herkez bana ikinci annesi diyor. Ben okuldan eve gelince hissediyor sesimi duyuyor guluyor beni cagiriyor. Ruyamda onu gordum aglayarak onu ariyorum. Tekerlekli sandalyeyle onden gidiyor beni duymuyor sonra beni hissediyor arkasini donuyor bana sim sIkI sariliyor onu öperek koklayarak agliyorum. Ben onu cok seviyorum. O benim ilk askim kardesim. Ablamda hic ilgilenmez. Onunda hep isleri oliyor. Evde bir ben onunla ilgileniyorum. sorun su ki. Bn bugun ablamn yanina gidiyorum ablam uzakta yasiyor evlendi. 2 saatlik yol. Ve kardesim evde kalcak cok huzursuz olcak biliyorm. Annem nasil yapcak hic bir bilgim yok. Cok agliyor ben yokken. Annemi istemiyor sadece beni istiyor. Mesela gece ben yoktm kuzenimde kaldim onu ruyamda gordum aglarken uyandim. Annemj aradm dedi kardesin cok huzursuz agliyor yatmiyor. Bunu hissetim. Aramizda bir bag mi var bilmiyorm ama ona her bisi olduunda hissediyorum?
Görme engelli erkek kardesim beni cok seviyor?