Kardeşim gibisin dedi ama hal ve hareketlerinden benden hoşlandığını düşünyorum
Neden böyle yapıyor , umut verip bana kardeşim gibi demesinin sebebi ne
Kardeşim gibisin dedi ama hal ve hareketlerinden benden hoşlandığını düşünyorum
Neden böyle yapıyor , umut verip bana kardeşim gibi demesinin sebebi ne
İs arkadaşım da aynısını yaptı bana. Öyle bir sevgi yok. Bir yıldır ruh hastası yaptı beni. Aşık etti kendine. Arkadaşım bazen bacım diye hitap etti. Ben selamı kestim peşime düştü aşk şarkısı attı. Diğer zamanlarda da WhatsApp durumuna atıyordu şarkı Ben bakınca kaldırıyordu. Ben seviyor sanmıştım. Bacım deyince zoruma gitti. Dalga geçiyorlar. Bizim duygumuzu bildikleri için bakalım kız ne tepki verecek diye meraktan yapıyorlar. Heyecan katmak istiyorlar hayatlarına. Geçen gün yüz vermeyince silmiş beni. Başka kızlarla da samimi çünkü. O kadar ağlıyorum ki. Resmen s... ıktır etti beni. O kadar sinirliyim ki.
Oda öyle kızlarla samimi gülyor kahkaha atıyor
En çok benle ilgileniyor. Beni sevip sevmediğini anlayamıyorum
Bana da ismini çok güzel dedi hediye aldı birgün gönlümü almak için ama bacım dedi. İnşallah karşına seni seven biri çıkar dua edeceğim dedi. Bu şekilde sevmek mi olur? Masumiyeti kullanmak bu. Bir kızı saf buldular mı onu kafaya takarlar. Yüz kere soru açtım burada. Bunlar narsistmis. Hasta yani tedavisi yok. Kıza yakın davranıp kızın daima onunla ilgilenmesini görmekten zevk duyarlarmis. Kız başkasıyla konuşunca hırs yapıp kızın etrafında dolaşıyorlar. Bana bunları yaptı. Ben de seviyor kıskandı sanıyorum.
Cevap
4Cevap
Aslında seni kardeşi gibi görmüyor. Sadece güvenini kazanmaya çalışıyor
Gerçekten mi neden böyle yapıyor ki ben onu zaten seviyorum hissettiryorum
Konuşalım istersen
Seviyor.
Seviyorsa kardeşim gibisin dermi
Böyle insanlardan uzak dur.
Sana daha rahat yürüyebilmek için öyle söylüyor
Bi yaknlasma oldumu
Hayır ama yakından ilgileniyor
Kimki bu akraba falnmi