Bu bölümü okumus kişiler benı aydınlatırmısınız okurken herhangı bır zorlugu var mıcokmu zor kazanması ?daha sonra ıs bulma olanagı ve cesıtlılıgı neler ?
Cevabın nedir?
+1 yılyaklaş canım iskeleye doğru nesini ögrenmek istiyorsun? kazanmak kolaya çalışan için...okuması kafa ister çok okumak çok düşünmek ister iki formul ezberleyip ders geçerim şekli değil bu bölüm.. en az 20 dilde isimler nasıl okunur bilmelisin bir dünya kuramcı düşünürün bazen zıçmış sıvamıs bunu niye kitaba koymuşlar dediği bazende vay ..koyum! bildiğin adam 3000 yıl önce bunumu demiş bu adam manyakmış dediğin adamları tanıyacaksın.. artık senin için durakta bekleyen yolcular durakta otobüs bekleyen kişiler değil bir sosyal organizasyon olduğunu ögreneceksin.. antropoloji alacaksın ve lan ne ara maymundan insana böyle gelmişiz diyeceksin.. oku oku iyidir iş konusunda bişey diyemem .mevcut siyasi yönetimin zihniyetine bağlı..mesela bu sıralar imam hafız falan o bölümlere atanıyor..
41 Yorumla
Soran+1 yılben cok heves ettım lıseye basladıgımdan berı hep felsefeyle ılgılendım sıkılmadan.bana sımdıden gıttıgımde az cok fıkır sahıbı olmam ıcın okuyabılıcegım kıtap sölermısın ? sey bıde ortalama bır puan hangı unılerde var bılmıyrum ama eskısehır ızmır bursa veya Ankara bu sehırlerden bırınd eortalama puanı nekadar olabılır arastırdım ama bı fıkır sahıbı olamadım.senşu anokuyormusun veya bıtırdınmı _?bitirince ne gıbı ıslerde calısabılrıım ?
+1 yılSosyal olaylara ilgin varsa yani bundan kastım hayatla toplumla ilgili hersey, yorum kabiliyetin varsa bu bölümü kolaylıkla okuyabilirsin. Psikoloji, felsefe gibi dallara da yatkın olmak da onemlidir. Kazanılması cok zor değil, yuksek bir puanı yok. Sosyoloji alanında iyi bir yerde olmak istiyosan yabancı dilin olması gerek. İletişim becerinin yuksek olması gerekiyo. İş imkanı birazcık kişiye bağlı. Kişi akademik alanda ilerleyip üniversitelerde görev alabilir. Pedagojik formasyon belgesini aldığı takdirde liselerde felsefe grubu öğretmenliği yapabilir, bakanlıklarda sosyolog olarak görev alabilir belli alt dallarında ilerleyip (insan kaynakları, halkla ilişkiler, medya sektörü) belirli görevler alabilir.
22 Yorumla- +1 yıl
desene geceleri huzurlu rahat bir uyku çekmek battı mı sana desene :d:d
Soran+1 yılfelsefe ve psıkolojıyle ılgılıyım zaten.sırpça bosnakce ve rusça biliyorum ruscayı okadar ıyı bılmıyorum ama gelıstırıyorum kendımı suan.şimdi hanı derlerya sağlık sektöründe hiç işsiz kalmazsın bende böyle az cok garantısı olan bısı ısterım.4 senemı verıp sonra ıssız kalmak ıstemıyorum ortada oyuzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sosyoloji bölümü okuyanlar veya okumus kısıler yorum yapabılırlermı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat