Babamın dayımın karısıyla annemi aldattığı düşünüyorum lütfen detaya bakın ne yapacağımı bilemiyorum?

Dayımın eşi senelerdir dayımı aldatıyor bana bunları küçükken anlatıyordu hatta bir gün beraber dışarı çıkmıştık 2 adam geldi bizi bir yere götürdü ben küçüktüm eve gittik yanında küçük oğlunu da getirmişti adamlardan biriyle odaya gitti beni dinlemedi oğlu uyuyakalmisti adam yanıma oturup yakınlaşmaya çalıştı ben kendimi korumak için kalkıp mutfaga koştum adam tamam bişe yapmicam dese de korkmuştum bağırdım o kadına çık dışarı diye çıktı bir de utanmadan makyaj tazeliyordu ben anlattım senin yüzünden başıma neler geliyordu diye pişkin beraber olduğu insana söyleyeceğini söyledi rahat 8 9 kişi sayabilirim bildiğim daha sonra tövbe et dedim Allahın huzuruna çıkınca ne diyeceksin dayım düşünmüyorsun çocuklarını düşünmüyorsun ahiretini de mi düşünmüyorsun dedim bir daha yapmicam dedi sonra bana hiç anlatmadi ama kuzenimden duydum ki ona anlatıyormuş aradan seneler geçti bir kızı oldu 4 yasinda simdi de onu götürüyor bir yerde gördüm onları bir adamla yanında kızı vardı akşam mesaj attım tehdit ettim ama bir güvencesi vardı belli dikkate almıyordu beni bu bir ara çocuğuyla bizde kalmıştı oturma odasında uyuduk sabah gözümü açtım babam gelmiş bunu izliyor hemen gözlerimi kapattım unutmaya çalıştım o gün biz bununla kavga ettik gitti babamın telefon konuşmasını duydum benim için itin hatırı yoksa sahibinin vardır dedi 20 yasindayim bu zamana kadar hep onun evimize gelmesini istemediğim için benimle kavga etti ben anneme babama anlattım sona dayanamayıp olanları utanarak titreyerek üzerinde durmadı babam sonra babamın faceşifresi bendeydi bakmak istedim ve görüntülü aramaları vardı gece 3 4 genelde uyuduğu için açmıyordu kadın bazı telefonunda ekran yapmış fotosunu gordumkuzenimde bana annesine söylemiş baskasina da soyleseydi ne kendinin ne annesinin yuvasi olurdu demis kadin beni tehdit etmis yani babam platonik saniyordum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bide benim bildiğimi bilmediğinden annemi sucluyor herseyde cildiriyorum bişe diyemedigim için
Babamın dayımın karısıyla annemi aldattığı düşünüyorum lütfen detaya bakın ne yapacağımı bilemiyorum?