Kendim istedim zaten evlenmeyi
Ama bu aralar sürekli sen kadınsın sus cevap verme demesi herşeyi abartması canıma tak etti bugün böyle yapan evlenince ne yapmaz diyorum kendi kendime
Çünkü önceden böyle değildi
Al konuş, rahatsızlıklarını dişe getir.
Hatta şu anda ne düşündüğünü söyle. Evlendikten sonra böyle olması durumunda, o şartlarda evli kalamayacağınızı da söyle.
Bak nasıl geri vites yapacak
Boyle bir adam geri vitese taksa ne olacak esas simdi geri viteste olmaliydi, gercek yuzunu gostermis iyi ki, rol de yapabilirdi, bu hayat üzülmek kahir cekmek icin cok kisa.. boyle biriyle erkek ya da kadin olsun hayat gecmez ,
Ben soran degilim , yoruma katildim:))
@NameIsRose görüşlerine sonuna kadar katılıyorum gerçek yüzünü göstermiş demek ki köprüyü geçeme kadar bekliyormuş beyefendi oyuzden onubence köprüden at gitsin
Zaman gösterecek. Allah bilir. İnşallah mutlu bir evliliğiniz olur.
Erkeklerin evlilik pskolojisi canim takma sen erkekler benim dedigim olacak kafasindalar ama duzeliyo emin olabilirsin dugune yakin butun erkeklerde olur bunlar
Evlilik stresinden olabilir, sen evleneceğin kişiden taa başından iyi ve güzel hisler aldın ki bu kararı verdin, hep böyle düşün..
Doğru
Cevap
69Cevap
Bu yaşta evlenmeye karar verirseniz olacağı budur. Baskı, ısrar vb. durumlar olduğu için mi evlenme kararı aldın? Hür iradeni kim etkiledi de evlenme kararı aldın ya da ne etkiledi de evlenmekten vazgeçiyorsun? Bence evlilik başlı başına bir hata :)
Birden gelişti olaylar bende istedim lakin karşımdaki acayip değişti
Maalesef ki öyle oluyor, özellikle erkekler tam evlilik arefesinde artık stresten midir bilinmez çok gergin oluyorlar. ya da nasıl olsa aldım köprüyü geçtim o devir kapandı kafası ile rahat mı takılıyorlar kestirmek zor. Aynı durum yakın zamanda evlenen arkadaşlarımında başına geldiği için biliyorum. Çocuk gayet mülayimdi, fakat düğün yaklaştıkça asıp kesmeye başladı. Belkide strestendir. Oturup eş adayın ile konuşmalısın. Başka türlü kafanda soru işaretleri ile ne düğün yapabilirsin nede düğünden sonra mutlu olabilirsin.
Teşekkürler 🤗
Geçici bunlar, sakın dert etmeyin, evlilik güzel şeydir.. Tabii ki her zaman tatlı olmaz bazen acı bazen ekşi bazen buruk tatlarla dolu günleriniz de olacak.. Ama gerçek bir sevgi köprüsü kurmuşsanız bu köprüyü sudan sebeplerle yıkmayın; çünkü artık zor kuruluyor bu devirde köprüler unutmayın.. (17 yıllık evliyim...)
Güncellemeye göre konuşuyorum.
Evlenme. Kim ne derse desin. Ailenide takma kimseyi takma. Adam daha evlenmeden düşürmüş maskesini. Kendini hiç yakma. Evlenip daha sonra boşanmakla uğraşma.
Farketmişsin bunu zaten. Cesaretini topla ve nişanı boz ;) ;)
Normal bu donemde boyle hissetmen o panik heyecan korku hemen hemen herkes boyle seyler dusunur ve hisseder.. Eger baska mesele ya da olumsuz visi yoksa seninki de son gunler panigidir evlenince gecer 😁
Sanki iyi bişeymiş gibi bide akıl veriyo ya. Söyle kıza yol yakınken dönsün 😂😂😂
Koyktum şuan😪😪 8 kere evlenip 21 kere boşandım ben biliyonmu sen 🙈🙈
155 i boşuna meşgul etme. Ben kendimi hazırladım gel döv en iyisi 🙈🙈🙈😊😊🤗🤗
Bana gel banaaa 😂😂
Mevlana öyle demiş bende bilmiyorum 😂😂😂
Bak ne güzel öğrenmiş oldun gerçek yüzünü 10 günde 10 gündür. Sonra benim gibi boşanır 1 kız çocukla hayat mücadelesi verirsen görürsün ebeninkini tersten o yüzden böyle yobaz geri kafalilari def edin kizlar basinizdan
Dogru diyorsun aptal oluyoruz gelinlik giyecegiz diye
Sonuna kadar katılıyorum 10 gün de olsa bırak gitsin
“Sen kadınsın cevap verme” yerine
“Söyle kadın, sen nasıl istersen öyle olsun” olmalı... Yanlış insanla evleniyorsun...
bende gözümü kapadım girdim bir yola ama yıllar oldu maddi manevi neler kaybettim bilemezsin. 6 ay evlikaldım bitti ama çok sey kaybettim. nikah masasında da olsa içine sinmiyosa kalkacaksın. yoksa telafisi mümkün olmuyor. neden buraya kadar sürdü?
Yo gayet iyiydik şu son zamanlar herşeyi abartmaya başladı aşırı derecede süphelendiriyor beni
Ortada bişey yokken bile tartışma çıkarıyor
Ben nikah masasinda imza attim sonra fiilen evlenmeden hop bosandim. Zararin neresinden dönsen kardir
Komik olacak her yorumun altina yazmisim (ben soran degilim)
Soruyu soran ben degilim yahu, isimlere baksaniza :)
Beni kaldiramayacak bir erkek vardi karsimda, annesi cok baskındı, annesi hakaret gibi bir soz soyledi bana, şaka gibi ama''oglumu doversen sasirmam''dedi . Süt cocugu gibi bir oglu var. 10 kiloluk su sisesini sallana sallana tasiyan. Bundan bana eş olmaz dedim ve ayrildim
Ha kilolu falan degilim:D 52 kiloydum 168 boyum. dizilerdeki gibi bir durum yoktu yani:)))
Tabi tabi :( 😀
Yasin kucuk dogruyla yanlisi ayirt etme yetisinin düşük oldugu bir yaş... ne istedigini bilmiyorsun bir insan iki üç gunde degismez düğün stresiyle de alakasi yok hep oyleymistir de sen kendine itiraf edememissindir bu zamana kadar. En onemlisi de uzgunum ki bu evlilik yaş. Kuzenim de son dk boyle cayacak gibi oldu evlendi cezasini cekiyor şimdi
Pembe hayaller gözlerimizi bürüyor, göremiyoruz, sana katiliyorum
AYynı sorunları bende yaşıyorum bana yazarmısın bende 15 gün sonra evlenicem nikahımız oldu:s
Kiz evlenmis haberi yok🤣😂
Nikah kiyilmis daha nasil evlenmeyi planliyorsin😂🤣
Anladim ama biraz surundurmek iyidir😂🤣mutluluklar
Ben de nikahlandim sonra dugun olmadan ayrildim cok sukur Allahima, zarardan döndüm, 1 yil oldu.
@NameIsRose geçmiş olsun
İyice düşün taşın pişman olmayacain bir şeyi yapma :)
Korkudur heycanina yenik duşmektir bir nevi bu. Yapma hayallerini yikma dik dur ve neseli ol😋
Daha vaktin var varken önce konuş baktim ben boyleyim söyleyin diyorsa ver eline yuzugu. Düğüne az kaldı davetiye dağıtıldı deme nikah masasından kalkanı gördüm erkenden bitirmen daha mantıklı.
Daha 10 gün var istemiyorsan vazgeç ertele. Sonra kimse düzelmez artar hatta.. Hadi bir cesaret bitir çünkü bir hayat o kişiyle geçecek ona gore oyuncak değil
Be güzel kardeşim 10 gün kala mı anlaşılır? o zaman sen istediğin için evlenmiyorsun. Şüphen varsa iptal et.
Ben istedim kendimden yana şüphem yok zaten
Herşeyi alttan alıp büyütmem karşımdakide tam tersi
Evlenmek icin evlenilmez. Dugun gelinlik cocuk ev hayali kurmayin, burdan kaybediliyor.
Ah be kızım demezler mi sana bu zamana kadar aklın neredeydi burdan dönülmez kaşığı kırman lazım yani emin olmadığın noktayıda bulsak tam çözerizde
Hareketlerinden
Ortada bişey yokken sorun çıkartıyor nasıl yapıyor bende bilmiyorum
Stres den dolayi yapabilir buda normal evlilik sonucta borc harc dert tasa gel git felan filan biraz alttan almayi dene huyuna git
Oda olabilir 😣 teşekkürler
Rica ederim
Sabirli olmasi lazim sinirlenince bunu yapiyorsa elinin tersiyle de vurmayacagi ne malum
@NameIsRose oyle ama bu durumda ustune gitmeninde bir mantigi yok takdir ederseniz ki su andaki evliliklerde kadinlarin esleri olacak kisileri cok zor maddi borclar altina atabilmekte ondan dolayi bu sinir ve asabilik
Normal degil bunlar.
@NameIsRose normal olmayan bayanlarin isteklerimi yoksa yukarda soru soran bayanin anlattiklarimi
Adamin davranislari
@NameIsRose Artik kendilerinin bilecegi noktaya kalmis karar onlarda
Oyle tabi
Atman gereken cesur bir adim varsa şimdi at vazgeç. sonra mutlu olamiyorsunuz ya boşanma ya aldatma ile sonuçlaniyor. sen neden istemiyorsun?
Böyle bir üslup... evlenme karaktersizle. Yol yakınken dön. Evlenir bosanirsan dul kalacaksin bunun izdirabi daha agir olacak
Bunun kararını vermek için biraz geç kalmış değil misin?
Aynen
Neden ki severek evleniyorsan neden evlenmek istemiyorsun. Neden korkuyorsun ki
Değişti çünkü herşeyi sorun ediyor
Olabilirmiş 😒
Alttan ala ala bir hal oldum artık yani taş olsa çatlardı
İnşallah 🤲🏻
Geleceginde sorunlarla karsilascagini dusunuyorsan evlenmicen basit
Sana tavsiyem iyi düşün. Ben 3 yıl oldu evleneli. Eşimde bencillik sorunu olduğundan çok problem yaşıyoruz. Her yönünü iyi öğren evleneceğin kişinin. Yoksa biz gibi kardeş kardeş yatarsınız aklamları
Seninki yumurta kapıya dayanmış şimdiye kadar neden düşünmedin ki
Nisanlanmadan once dusunseydin keske sevmiyor musun ki
Seviyorum
Değişmesi sorun
Sana deger vermeyen, kadinligini asagilayan biriyle evlenmek ne kadar dogru?
"sen kadınsın sus cevap verme"
Ohooooo hayatta evlenmem.
10 gün sonra evlenicen ve şu an mi istemediğini anladın? Görücü usulü mu?
Değil
Değişti diye yoksa sorun yoktu
SEN kafayımı yedin ya saçmalama nedemek ben yapıcamı bilmiyorum
Bunu şimdi mi farkettin? Ne kadar süredir birliktesiniz?
2 senedir
Hayırlısı 😶
Sürekli tartışmayı seven insanlar olur ya onlar gibi oldu
Ortada bişey yoksa bile mutlaka bişey buluyor
Onu bilemiyorum çözülmez diyemem çözülürde diyemem işte bilemediğim için böyleyim
Daha yasiniz cok genc. Degisir tabi daha kendi buyuyememis ki cocugun. 23 yas cok kucuk.
İstemiyorsan evlenme evlensende başanacaksın muhtemelen gerek yok
Bunu onunla konuş düzelmezse bas tekmeyi 10 günü de 3 aya falan uzay
Uzat
Şimdiye kadar aklın nerdeydi.
Yazık etme milletin çocuğuna.
Sevmiyor musun evlenecegin kisiyi
Seviyorumda çok değişti
😕😕hakkinda hayirlisi olsun. En dogru karari vermen lazim hâlâ şansın var bence
Belki konuşma tarzın yanlıştır biraz huyuna git öyle söyle iki cilve neler yaptırıyor tecrübe ile sabit bence konuşma tarzını gözden geçir
nasıl emin degilsin neye göre emin degilsin yani sevmiyormusn
Seviyorum lakin değişti
Davranışları
Sözleri vs yani
Tartışmayı seviyor
Ohaaa kiz birak onu yok yakinken sen kadinsin sus diyen erkekten hayir gelmez.
Bitir hemen.
O nasıl bir şey allah aşkına sacmalama evleneceğin adamı üzme bunları dile getirip
Evlenme sevmiyorsan hayatını maffetme sakin son pişmanlık fayda etmiyor
Ne istedigini bilmiyomusun ya evet ya da hayır
Cocuk oyuncağı diyilki bu
Ben biliyorum karşımdaki insandan ötürü
Aşırı abartmayı seviyor herşeyi sorun ediyor un ufak şeyleri bile hatta ortada bişey yokken bile sorun çıkarır oldu
Tanıyordum zaten bu aralar değişti
İhtimal
Sen kadınsın sus bu cümleyi hiç beğenmedim kıyameti kopartman gerekir sana bu cümleyi söyleyene
Strestendir belki canim
Olabilir
Aile zoruyla mı evleniyorsun yoksa kendi kararınmıydı?
Kendi kararım
10 gün kala ne değişti
Karşımdaki insan
al benden de o kadar. evleniyoruz ama neden?
Bencede neden
sevmiyorum da
zorla mı evlendiriyorlar sevmiyormusun
Zorla değil kendim istemedim
İstedim pardon
senin rızan yoksa nasıl mutlu olucaksın ki
Rızam vardı ben buldum zaten ama değişti
Seviyorsan evlen sevmiyorsan evlenme
Paylaşmak istersen dinlerim
Seni heycanlandiran başka biri var
Hiç alakası yok
Ev eşyası alındı ve 10 gün kaldı
Neden evlilikten korkuyorsunuz bukadar?
Bilmiyorum karşımdaki herşeyi çok özer oldu herşeyi takar oldu gına geldi bana
10 gün kaldı ve ev eşyası falan alındı
Kızlarda oluyor bu duygular akışına bırak.
İyi karar ver toparlan
Dalga mi geçiyorsun ya
bugüne kadar aklın nerendeydi
sen kadınsın sus mu aboo
bir dene olmazsa boşanırsın :D
Komikmi
Sevmşyomusın evleneceğin kişiyi
Seviyorumda işte
Alakası yok yahu
Madem öyle neden evlenmeye karar verdin?
Evlenme kararı alınca değişti yahu
Değişmesine sebep olan ne var?
Hiçbişey
Aşırı kuruntu yapıyor
Herşeyi aşırı abartıyor
Düzelir belki
Öyle umuyorum
İlk gece korkusu mu =
Hayır ne alaka ya
Emin değilsen evlenme sakın...
emin değilsen fazla sürmez
Takıları al kaçalım reis