Nikahım olalı 3 hafta oldu 2 hafta sonra düğünüm var ne yapmam gerektigini bilmiyorum?

• 1bucuk senedir ilişkim var 8 aydır nişanlıyız ve 2 hafta sonra düğünümüz var ben son 2 aydır eşimin telefonunda es*** numarasi yakaladım ara ara iş yerindeki arkadaşlarım arayıp dalga geçiyor dedi inandım tabiki kavga ettik ama konu kapandı. Dugunumuze çok az vakit kaldı bu yüzden sorunlarımız oluyor 3 gün önce eşimle tartıştık gece dışarı çıkmış ertesi gün telefonuna baktigimda es***ta müsait misin yazdığını yakaladım cevap gelmemiş ama aynı kişiye 30 ocakta da yazmış çok kavga ettik gitmedim diye diretiyor ve ben inanmıyorum çok seviyorum evim düzenim hersey hazır ama bir türlü başkasına gitmiş olma ihtimali beni yiyip bitiriyor ve biz birlikte oluyoruz çok sık olmasa da arada oluyoruz ben tam anlamıyla yapamıyorum farkındayım ama bu bizim için kusur değil sanıyordum bilmiyorum birdaha gitmeyeceğini nerden bilicem ya da nasıl gitti nasıl dokundu ben konduramazdim böyle igrencligi ben napjcam aklımda sürekli kuruyorum
Nikahım olalı 3 hafta oldu 2 hafta sonra düğünüm var ne yapmam gerektigini bilmiyorum?