Ailenizin onaylamadığı bir evliliği yaparr mıydınız sonunuzu kötü gördüklerini söylediği karşı tarafın ailesinin ilgisiz olduğu nişanlım hem çalış hem önüme yemeğimi getir bide çocuk yap çocuğa annem baksın sende çalış diyor ve kendisi kendisine zerre güvenmiyor ben çalışmasam hiç yani evde yardım etmesem bile yapmak zorundasın diyor bende sen eve ekmek getirmek zorundasın ben değilim Buda senin görevin dediğimde sen yemek getirmek zorundasın görevin diyor ve bu maddiyatla utanmadan 2 sene sonra çocuk yapacaksın diyor ailesinin semtinde yaşamak istiyor hatta binalarında tuttular ben istemediğim halde sonra vazgeçtiler annemin demediği şeyi söylemişler özür dilemek için bile aramadılar bir ay geçti ne arayıp ne soruyorlar 1.5 ay sorna düğün var ama ne arayan ne soran var gidip kendi akıllarına göre ev tutuyorlar hala devam ediyorlar nişanlım zaten babasının sırtına dayamış kendini ailesine hiç toz kondurmuyor anneme de diklendi kavga etti bide abimde böyle bi erkek bi bk yapamaz evinde geçindiremez sanada bakamaz köle arıyor kendine bide anneme ters konuşmuş nişanlılıkta böyle hareketler mi yapılır iletide boşanıp gelirsen seni çok pis döverim dedi nişanlım ev tutavakmış defim hani evlilikten emin değildin kendine güvenmiyordun iptal edecektin dedim napayım iptal etme dedin ya olacak ya olmayacaktı dedi bende yapayım dedim ne oldu babana mı güveniyorsun barışınca dedm madem istemiyorsun iptal ediyorum sakın etme deme bana yarın edicem her şeyi dedi
ben 21 o 26 yaşında
daha yeni üniversiteden mezun oldum
kendisi 6000 alıyorr
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat