Bu hafta boyamayı düşünüyorum saçlarımın altı açık sarı üstleri koyu sayı aynı ton yapmak için acaba kullanan varsa memnun mu rengi açıyor mu?Palette 10.1 Küllü Sarı kullananlar
Sarının her tonunu sevsem de küllü tonlarla aşk yaşıyorum diyebilirim :) Kendime daha çok yakıştırdığım için genel olarak küllü tonları tercih ediyorum ve kullanıyorum. Birçok saç boyasını denedim, tabii ki bazıları hüsranla sonuçlanabiliyor.
Palette 10.1 Açık Küllü Sarı kullananlar ne diyor?
Palette çok kaliteli bir saç boyası, hakkında olumsuz yorum görmek mümkün değil çünkü kullanan biri olarak her yönüyle memnun kaldım.
Palette 10-1 açık küllü sarının 4 tona kadar renk açma özelliği de bulunuyor. Yani saçlarınız çok koyu değilse istediğiniz tonu kolayca elde edebilirsiniz. Yağ bakımlı saç boyası olması sebebiyle saçları yumuşacık yapıyor, uygularken boyanın saçlara nasıl kolayca yedirildiğini fark edebiliyorsunuz. Yumuşaklık boyama sonrası da devam ediyor :)
Kalıcı ve parlak renkler!
Renk pigmentleri müthiş, üstelik turunculuklarla karşılaşmıyorsunuz. Sarı kullananların korkulu rüyası turunculuklardır :) Renk 8 haftaya kadar kalıcı ve beyazlar üzerinde etkili. Küllü sarı için en iyi saç boyası diyebilirim :)
En İyi Cevaplar