Arkadaşlar, siyah saç boyası almak istiyorum siyah hangi marka saç boyası alayım? Palette mi Loreal mi Koleston mu? Hangisi daha iyi? Palette saç boyası kullananlar ne diyor? Koleston siyah kullananlar ne diyor? Aydınlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar, siyah saç boyası almak istiyorum siyah hangi marka saç boyası alayım? Palette mi Loreal mi Koleston mu? Hangisi daha iyi? Palette saç boyası kullananlar ne diyor? Koleston siyah kullananlar ne diyor? Aydınlatırsanız sevinirim

Hepsini denemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebileceğim bazı şeyler var. Öncelikle siyah renk en kolay tutturulabilen renklerden bir tanesi. Yani renk pigmenti dışında, beklentilerimizi daha yüksek tutmak gerekiyor. Boyamanın dışında saçlarımızı yumuşatmalı, bakım yapıp beslemeli ve renk kolayca solmamalı :)
Bu saç boyası markalarından hepsinde tecrübem olduğu için ayrı ayrı yorumlamak istiyorum. Ondan sonra siz kolayca karar verebilirsiniz bence :)

Hepsi aynı rengi yapıyor ama hepsi parlaklık veriyor mu? Siyah saç renginde parlaklık çok önemlidir, bazı boyalarda kısa süre içerisinde saç renginin solduğunu görmek mümkün. Bana kalırsa siyah hep canlı durmalı :) Palette siyah saç boyası tam da bunu sağlıyor. Renk yoğunluğu gerçekten çok iyi. Yağ bakımlı boya saçları boyarken bakımını da üstleniyor ve saçı besliyor.

Palette Palette 7.1 asil kumral yoğun renkler serisinde bulunuyor. Yoğun renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili olan saç boyasıdır. Normal saç boyalarında saçta 1-2 ton açılma elde edilirken, yoğun renk serisi 2-3 tona kadar etki sağlıyor. Bu sebeple 7.1 saç boyası kullananlar çok memnun kalmış.

Saçlarınızı evde boyuyorsanız, bu saç boyası işinizi çok kolaylaştıracaktır. Çünkü o ilk kalıcı jel boya :) Saçları boyarken akma damlama gibi riskleri ortadan kaldırıyor. İçeriğindeki Aloe vera, kaktüs ve jojoba özleri sayesinde saçları boyarken nemini kazandırıyor ve kurumanın önüne geçiyor. Pure Color 1.4 siyah üzüm reçeli rengi çok havalı görünüyor :) Palette siyah boya kullananlar Pure Color'u da mutlaka tercih ediyor.

Nemlendirici etkisiyle saç boyama işlemi sonrası kurumanın önüne geçiyor ve saçların daha yumuşak olmasını sağlıyor. Gerçekten de saçlarım daha yumuşak oldu fakat boya birkaç yıkama sonrasında soldu. Saç boyama süresini kısaltıyor bence.

Kolestondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Renk yoğunluğu da gerçekten çok iyi olan bir saç boyası. 3 aşamalı bakımı sayesinde saçları koruyor ve güçlendiriyor. Renk o kadar canlı olmasa da saçlara zarar vermediğini söylemek mümkün :)

Kullananlar rengin güzel tuttuğunu ancak bir süre sonra solduğunu belirtmiş. Uzun süre boyunca parlak kalmasa da saçları koruyup, yenilediği için sevilen saç boyaları arasında. Kumral renk tonu da göze hoş geliyor.

7.0 saç boyası kullananlar, 7.1'i de kullanmadan geçmiyor. Küllü kumral da oldukça merak edilen saç renkleri arasında. Saçlarının doğal durmasını isteyenlerin tercihi genel olarak küllü tonlar oluyor. Loreal Excellence 7.1 küllü kumral kullananlar da uzun süre dayanıklı olmaması dışında renkten memnun kalmış.
Hepsinde de kullandım. Ben Pallette ve Loreal'i daha çok beğeniyorum. Siyah saçta kalıcılık önemli, diğer boyalar çok çabuk akabiliyor. Boyanın akması normal ancak ilk yıkandığı zamanlarda olur bu. Saçtan rengin çabucak gitmesi ve rengin solması boyanın kalitesiyle alakalıdır. En kalıcı renkler için bu iki markayı tercih edebilirsin.
palettenin siyahı çok akıyormuş doğru mu
adam gibi yıkamak derken:)
Palette gayet iyi. Yalnız tavsiyem siyah değil koyu kahve al. Siyah ile ton farkları anlaşılmaz ancak tam siyah aktıkça sümsük bir hale gelirken koyu kahve doğal görünümünü korur.
koyu kahve istemiyorum ki ama doğal saçım zaten koyu kahve ben düz siyah istiyorum güneşte kahve görünmesini değil
güneşte kahverengi görünmeyecek zaten, siyah görünümünü koruyacak. sadece ilerleyen zamanlarda itici görünmeyecek bana eksi vermen saçını sıfır siyahla boyadığında 5 yıkamadan sonra sümsük grimsi görüntüye gelecekleri gerçeğini değiştirmiyor bu arada. daha önce her ikisini de denedim, bir bildiğim var ki söylüyorum.
eksi vermicektim yanlışlıkla oldu gerçekten.ben daha önce kolestonla boyadım siyaha fakat dipleri akınca diplerine ayda bir uygulama yaptım hiç kötü durmadı ama zifir karası gibi durduğu için değiştirmek istedim o yüzden sordum.
ne diye bukadar sorun ettiniz anlamadım yanlışlıkla oldu diyorum! saçlarını herkes düz siyaha boyuyor ve bok gibi olanı da hiç görmedim.koyu kahve ile görüşlerinizi sormadım
güzelim ben sana siyahla ilgili olanı söyledim, bir şeyi dert ettiğim yok. olağan saçta siyah ile koyu kahve arasındafark var evet. ancak boya paletinde koya kahve (3-0) siyahtan bir önceki renktir ve inan boyarken ya da kullanırken gözün söçmesi mümkün değil. ancak siyah gibi yıkadıkça soldurmaz üstelik kimyasal olarak daha yumuşak olduğundan saçını siyah kadar keçeleştirmez.
teşekkür ediyorum ben dert ettini kahloya söylemiştim herneyse çok saol.palette çabuk akıyormuş diyolar doğru mu
kesinlıkle palette köpük boyalar harıka şuan saçımda da ondan var çok kalıcı ayrıca da
palettenin köpük boyası var mı ya? kuzenim dün koleston köpük boya aldı boyadık ama hiç köpürmedi zor yaptık
Genel olarak her ay saçımı boyayan biri olarak bu sorudaki ayrımı çok net yapabilirim :) Çünkü saç boyası çok önemlidir bu nedenle en iyisini seçmemiz gerekiyor.
Loreal ve Koleston, uzun süre kalıcı saç boyaları sunan iki önde gelen markadır. Ancak hangisinin daha uzun süre dayandığına dair kullanıcı deneyimleri farklılık gösterebilir. Genel olarak, Loreal'in saç boyaları renk koruma teknolojisi sayesinde daha uzun süre parlaklığını korur ve solmaya karşı dirençlidir. Koleston ise yoğun pigment yapısıyla bilinir ve uzun süre canlı renkler sunuyor.

Loreal ve Koleston, geniş renk yelpazesi sunan iki önde gelen saç boyası markasıdır. Ancak Loreal, genellikle daha geniş bir renk yelpazesine sahip olarak bilinir. Loreal'in ürün yelpazesi, moda tonlarından klasik renklere kadar geniş bir spektrumu kapsıyor.

Özellikle Loreal'in çeşitli serileri, farklı ihtiyaçlara yönelik geniş renk seçenekleri sunar. Koleston da doğal ve yoğun pigmentli renk seçenekleri ile bilinir, ancak Loreal kadar geniş bir yelpazeye sahip değildir. Renk çeşitliliği açısından Loreal, kullanıcılarına daha fazla seçenek sunarak bir adım öne çıkıyor.
Loreal: Loreal'in uygulama kitleri genellikle kullanımı kolay ve pratiktir, talimatlar açıktır.
Koleston: Koleston da benzer şekilde uygulama kolaylığı sağlar ve kullanıcı dostu kitler sunuyor.
köpük boyalar çok güzel tutuyomuş
ben palette 4.0 la boyuyorum ama çabuk akıyo
Bende bu renge boyayacam çok koyu yapıyo mu
Neva color al en ucuzu ama öbürlerinden daha iyi ve akmıyor pişman olmayackasın.
Benim kadar saç boyasına ve kuoföre para akıtmış olamazsın.Palette loreal çok akıyor. Loreal saçç beyazlatıyor.Dedıklerımı dinle sen.
Rengine ve saçına göre değişiyor kalitesi kendin bulucaksin bende pallete döküyor ve iğrenç renk tutuyor ama başkasında çok güzel renk yakaliyor
palette saçını kurutur, palette alcaksan içine saç kremi eklemeyi unutma.
Koleston al sağlam marka
arkadaşlarım da koleston dedi ama çok yapmacık duruyo diyen de oldu denediniz mi?
Ben kolestonla boyuyorum memnunum
hepsini denedim en iyisi loreal
Loreal'in her şeyi iyi.
Pure color serisi güzel
palette bebeğim
Hepsi zifir karası gibi duracak kaçışın yok.
Loreal
Loreal
loreal
Wella' dan Şaşma bencee...
neden?
Bayanlar daha iyi anlar bu boya ilinden
Loreal
Koleston
loreal tabikii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar