Saç Bakım Bu saç renklerinden sizce hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Oylarsaniz çok sevinirim😊 1. 2. 3. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu saç renklerinden sizce hangisi daha güzel? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sondaki bence iyi 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kadınlarımıza hepsi mükemmel oluyor Türk kadınları iyi ki varsınız ❤️ 1 0 Yorumla
DİYOR003 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 60% +1 yıl 1 çünkü Hafif sarımsı altın renk gibi daha güzel duruyor sap sarı olmasın amaya civ civ gibi. 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bu senin ten rengine göre değişmekle beraber bence 3 numara bir tık daha iyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 1 güzel. belkide algıda seçiclik, fotoda yüzde var diyede olablir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence çok yapay ve orta yaş saçı gibi duruyorlar. Daha doğal bir renk daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Athenasapple Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Çünkü bence daha parlak daha canlı daha yansımalı 0 0 Yorumla
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl 3 favorim param olsun direk yaptırıcam 0 1 Yorumla GameOf_KS +1 yıl Ne kadar boyqtma ücreti? Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 1. kesinlikle aşırı güzel duruyor 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Sana hepsi yakışır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sondaki bence iyi
Kadınlarımıza hepsi mükemmel oluyor Türk kadınları iyi ki varsınız ❤️
1 çünkü Hafif sarımsı altın renk gibi daha güzel duruyor sap sarı olmasın amaya civ civ gibi.
Bu senin ten rengine göre değişmekle beraber bence 3 numara bir tık daha iyi.
1 güzel. belkide algıda seçiclik, fotoda yüzde var diyede olablir.
Bence çok yapay ve orta yaş saçı gibi duruyorlar. Daha doğal bir renk daha iyi olur.
Hepside güzel bnce amam3 ü beğendim en cok ben
Çünkü bence daha parlak daha canlı daha yansımalı
Fake bir anket :))
3ü de aynı renk :)
Aynı gibi geldi bana sanki.
Bir daha canli duruyo
3 numara güzel bence.
3. Süper
3. Seçenekteki saç rengi daha güzel.
1 numara aralarından en iyisi
Benim 3 numara hoşuma gitti
3 favorim param olsun direk yaptırıcam