Selam! Uzun bir süredir saçlarımda değişiklik istiyordum ve sadece uçlarının sarı renk olduğu saçlarımı kestirme kararı aldım... Göğsümün altında olan saçlarımı göğsümün yukarısına kestirdim ve oturdum hangi renge boyamak istediğime düşünmeye başladım ve büyük bir araştırma sonucu önce saçımı Palette Deluxe yoğun renk açıcıyla açmak sonra da onu platin sarısı yapmak... Sonradan aklıma şu takıldı; Palette Deluxe 10-1 mi yoksa 10-2 mi? Bu arada ten rengim buğdayın biraz açığı...Palette Deluxe 10-1 mi yoksa 10-2 mi?
İkisi de çok güzel tonlar aslında. Platin sarısı ve küllü sarılar genel olarak çok rağbet görüyor. Palette Deluxe Yağ Bakımlı saç boyası saçları boyarken bakımını da üstleniyor. İçeriğindeki doğal yağ desteği sayesinde saçları boyama sonrası sertleştirmiyor aksine yumuşacık yapıyor.
Palette Deluxe 10-1 Küllü Açık Sarı 4 tona kadar açıcı etkili bir saç boyası. Fakat şunu söylemeliyim ki küllü tonlar normal tonlara göre daha doğal ve soğuk duruyor. Burada cilt tonunuz da belirleyici olmaktadır. Soğuk cilde sahip olanlar için genel olarak küllü saç renkleri öneriliyor.
Videoda öncelik olarak açıcı da uygulanıyor çünkü dipler çok fazla koyu, kendi rengi. Senin saçların da koyu renkse açıcı kullanmanı mutlaka öneririm. 4 tona kadar açıyor olsa da çok koyu saç rengine sahipsen istediğin tonu maalesef ki yakalayamazsın. Sıcak cilt tonuna sahip olanlar platin rengini rahatlıkla tercih edebilir.
Buğday tenli olman sebebiyle Palette Deluxe 10-1 Küllü Açık Sarı'yı tercih etmeni öneririm, benim sevdiğim tonlar arasındadır :)
Palette Deluxe 10.2 kullananlar memnun mu?
Palette Deluxe 10.2 kullananlar
Palette 10.2 kullananlar 4 tona kadar renk açma özelliğinden oldukça memnun. Bu özelliği sayesinde saçtaki turunculukların tam olarak kapandığını, mükemmel sonuca ulaştıklarını söylüyorlar. Palette 10.2 platin kullananlar aynı zamanda, turunculaşma karşıtı etki sağladığı için uzun süre parlak ve berrak duran sarılar elde ettiklerini söylüyor.
Palette Deluxe 10.2 nasıl kullanılır?
Palette Deluxe 10.2 nasıl kullanılır?
Paket içeriğinden boyama şişesi (içinde oksidan var), tüp boya, eldiven, boyama sonrası saç kremi çıkıyor. Yani saçları boyamak için ihtiyaç duyulan her şey kutunun içerisinde var. Kullanım kılavuzuna dikkat etmek, bekleme sürelerine özellikle uymak gerekiyor. Tüp boya içeriğinde oksidan olan boyama şişesine boşaltılıyor. Ardından iyice çalkalanıyor ve tutamlara ayrılan saçlara uygulanıyor. Boyanmayan yer kalmaması için ara ara saçlarınızı tarayabilirsiniz. Durulama sonrasında ise boya kutusu içeriğinde bulunan saç kremi uygulanıyor, mükemmel parlak renklere kavuşmuş oluyorsunuz :)
En İyi Cevaplar