İşim yok param yok sevgisizim kimse adam yerine koymuyor psikolojim bozuldu?

işsizim param yok babamla anlaşamıyorum üstüme çok geliyor %20 epilepsi raporum var hiç bir yer işe almıyor tavuk bakmak istedim yumurta satacaktım tavuklara büyüyene kadar babam baktırdı şimdi onu da elimden aldı yaptırmıyor sadece bakmamı istiyor yemini suyunu vermemi istiyor bişey yapınca dinlemiyor umursamıyor sürekli işe gir diyor senin yaşında benim iki tane çocuğum vardı diyo sürekli evde yatmayla olmuyo diyo ama başvurduğum görüştüğüm bütün iş yerlerinden olumsuz cevap aldım babamda bunu biliyor napacağım bilmiyorum şimdide evleniyor babam üvey çocuk getiricek eve cocuk 8 yaşında. Bir tane kız kardeşim var benim benden 1-2 yaş küçük üvey çocuk ileride büyüyecek kafası farklı çalışmaya başlayacak onu geçtim huzur olmayacak evde ama benim çocuklarım bana bakmaz elin çocuğu bakar diyo durmadan evlilik konusu olduğundan beridir evde kalmak istemiyorum bunalıyorum rahat hareket edemiyorum yemek yemek istemiyorum babamdan hiç para istemiyorum kıyafet aldırmıyorum hiç bir masrafım yok ama dünyanın yükü bütün yüküm onun üzerindeymiş gibi davranıyor bize kızarak bağırarak verdiği parayı şimdi başkasına rızasıyla vereceğini bildiğimden sinirleniyorum elin çocuğunu bakacak şimdi genel sağlık sigortası yaptır demişti bana yaptırdım 53 liraya akşama eve geldiğimde ise bana git iptal ettir dedi kızdı borcu ödeyemedim ve birikti 435 lira ya gelmişti kendim naptım ettim zorla ödemeye çalıştım sigortası var mı diye soran herkese aylık 53 lira para ödüyorum diyo ama hiç ödemedi. halamdan aldığım harçlıkla ben ödedim. herkese bağırıyor herkese kızıyor dışarıda melek gibi herkes bizi suçlu görüyor napacağım ben bir ara tartıştım annemin yanına gittim herkese benim yakama yapıştı beni dövmeye kalktı demiş herkes bana farklı bakmaya başladı onun yüzünden bunaldım artıkkk hiç bir şeyden memnun değill babam sürekli benim gibi adam bulmuşsunuz da öpüp başınıza koyun diyo ama mutsuzum çok bunaldımm. İntihar günah olmasa intihar edicem. Ama Allahdan korkuyorum.
İşim yok param yok sevgisizim kimse adam yerine koymuyor psikolojim bozuldu?