Hep diyolar ki beklentiye girme anı yaşa ama ben Allah’ın benim beklememi işaret ettiğini düşünüyorum çünkü şuanımda insan yok. Ve erkek ilgisi görmeden zaten yaşayamam anlamsız gelir heyecan olmaz.22 yaşına girecek güpgüzel bir kızım bu arada kapalıyım neden böyle yaşayım ki? Benim bir kaderim yok mu böyle ıssız tek yaşamak iÇin mi geldiö
Güncellemeler
+1 yıl
Bırr şibiri dop dop dop
Güncellemeler
+1 yıl
Allahım bedenim yüzüm sağlamken al canımı amin 🧿💙
Kaderim yok mu, arkadaş yok para yok sevgili yok. Bu ıssızlığa nasıl dayanayım?
Baştan bu düşünce tarzina sahip olmak yanlış bence. Neden illa bir insanin ilgisine bagli yasayasin ki? Tabiki genc insanlariz begenilmek hosumuza gider ama hayat gayemiz de olmamali ve o ilginin yokluğu da bir eksiklik olarak gorulmemeli gibii
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka milyarların içinde yaşıyoruz tek bir insanın değil illa insanların ilgisi sevgisi muhabbeti olması gerek inşallah olur
O da lazım bu dünyaya boşuna gelmedim 22 yıl beklemişim adam olsun niye ben yalnzı kalayım kaç milyon erkek var ülkemde şu kadınları saf gibi yapmayı bırakın boşanınca da çocuğuna tek baksın diyosunuz
Yani dusuncene saygi duyarım umarim istediğin gibi birini bulursun fakat ben zaten bosanmadan cocuktan tek bakmaktan bahsedip boyle bir seyi savunuyor oldugumu da belirtmedim :)
Abi hayatinizi niye erkek üzerine dusunuyorsunuz ve ilgi bekliyorsunuz. Kendini gelistir gez dolaş sosyalles. Vakti gelince biri çıkar karsina zaten. Çıkmazsa da boş ver nasip değilmiş. Oturup böyle dusunmekle iyice dusuncelere dalarsin
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim erkeği ben seviyorum ne yapıxan insan değil mi o d0muz mu o gayet etik normal bi şey Hatta evlenmek sünnet Hazreti Hatice 2. kes evlendi ve bu ne kadar hayırlı oldu bizim dinimiz de yasaklamıyor dünya hiç yasaklamıyor size ne oluyor anlamıyorum ben erkek seviyorum kadınlar fesat
Okuduğunu anlamada problemin var bacım. Sen ilk kitap oku gelistir kendini. Kimse sana evlenme demiyor. Zamanı gelince olur bu kadar düşünme demisim. Nereden anliyorsun anlamadim
Sjdhfhdjd minik kardeşimle 4) yaşında ) birbirimize kuduruk diye takılıyorduk o yüzden bu laf bana komik geliyor. Hatta çocuğa sokakta Mustaf diye seslendim kuduruukk diyerek döndü şsşsşlsls matrak şamata ya
Kadersizlik diye bir şey yoktur. Nasip vardır. Evlene bilmek basittir evlenememekte, birtakım kötü şeyler yaşaman da kaderdir. Anı yaşa diyenlerin bir çoğu sonra ah vah ediyor. Hem daha 22 yaşındasın. Neyin kadersizliğinden sen vuruyorsun ki. Sen hayırlı olanı iste.
Ama 18i geçeli kaç yol oldu benim erim bana sahip şıksın bak 4 sene kaybettim daha bi hayatım olamamış babam zengin değil kendisi hayırlı birisi de değil ondan ehliyet istemem erkek arkadaşım zengindi zaten flörtüm zengindi ne var öyle biri gelseydi hemen 19umda gelseydi de utandırmasaydı beni
Hayattan çok şey beklememek lazım. Zira burası hakiki değil. Ve Allah iki güzelliği bir arada vermiyor. Hayırlısını iste. Hem daha 4 sene kaybetmişsin. 40 sene bekleyenler var 😅
Yok ya bana yakışmadı bu çünkü ben her gün annemden eziyet görüp bi de o eziyetlerle okula gidip IrDA yalnız kakıyorum tim lise hayatım böyle geçti ortaokulda da 1-2 arkadaş vardı grubum olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Baştan bu düşünce tarzina sahip olmak yanlış bence. Neden illa bir insanin ilgisine bagli yasayasin ki? Tabiki genc insanlariz begenilmek hosumuza gider ama hayat gayemiz de olmamali ve o ilginin yokluğu da bir eksiklik olarak gorulmemeli gibii
Kanka milyarların içinde yaşıyoruz tek bir insanın değil illa insanların ilgisi sevgisi muhabbeti olması gerek inşallah olur
Tabiki insan olarak sosyal varlıklarız illaki ihtiyac duyuyoruz ama karsi cins ilgisinden bahsettigin icin oyle soyledim yani
O da lazım bu dünyaya boşuna gelmedim 22 yıl beklemişim adam olsun niye ben yalnzı kalayım kaç milyon erkek var ülkemde şu kadınları saf gibi yapmayı bırakın boşanınca da çocuğuna tek baksın diyosunuz
Yani dusuncene saygi duyarım umarim istediğin gibi birini bulursun fakat ben zaten bosanmadan cocuktan tek bakmaktan bahsedip boyle bir seyi savunuyor oldugumu da belirtmedim :)
Mesela veriyorum kadınlar saf gibi yaşasın nasihati veren insanlar var seninki de ona kaydı
Hayir aslinda oyle bir seyi kast etmedim neden biz kadınlara saf damgasi vuranlardan olayim, aksine her seyin üstesinden gelebiliriz
Evet de erkek olmamıza gerek yok bazı şeyler erkeğin görevi
Oyledir belki de :)
Abi hayatinizi niye erkek üzerine dusunuyorsunuz ve ilgi bekliyorsunuz. Kendini gelistir gez dolaş sosyalles. Vakti gelince biri çıkar karsina zaten. Çıkmazsa da boş ver nasip değilmiş. Oturup böyle dusunmekle iyice dusuncelere dalarsin
Kardeşim erkeği ben seviyorum ne yapıxan insan değil mi o d0muz mu o gayet etik normal bi şey Hatta evlenmek sünnet Hazreti Hatice 2. kes evlendi ve bu ne kadar hayırlı oldu bizim dinimiz de yasaklamıyor dünya hiç yasaklamıyor size ne oluyor anlamıyorum ben erkek seviyorum kadınlar fesat
Okuduğunu anlamada problemin var bacım. Sen ilk kitap oku gelistir kendini. Kimse sana evlenme demiyor. Zamanı gelince olur bu kadar düşünme demisim. Nereden anliyorsun anlamadim
Hadi ordan 15 saattir kitap okuyup da anca dertlerimi yazmaya geldim buraya lafa bak ya hsjsjdjej
Lol. Bu yazdigina sen inandin mi 🙃
Evet inandım çünkü final haftam ders kitapları
FAHFSHSFGAFAJAFJAGSGSFJSGSJSGSF
Canım ne güzel okuyorsun bolumunden bul o zaman bu kadar dert ediyorsan
İstememmm ben iş adamı isterim napıyım devlet üniversitesinden
Allah akıl fikir versin ne deyim 😂😂
Sana verse sen de öyle düşünürsün o iş adamının çalışanıyla evlenmen çok mu iyi
Normal edepli kulturlu eğlenceli iyi bir mesleği olan biri olsun o yeter bana. Illa is adamı diye tutturmam. Ailemin durumu bana yeterli
Yok ben durmam
Güzel hadi anlar gibi oldum ama güpgüzel nedir kimdir
365 gin filmindeki Laura’yla kardeş gibi
kudurdun mu kız dul karılar gibi davranma daha çıtırsın
Tek erkek kosmına takılmışsın orada arkadaş yazıyor para yazıyor
arkadaş bulunur zor bşi değil de parayı sadece başlıkta yazmışsın hep erkek demişsin sadasd
Issız demek ne demek? Sen kudurukk olduğun iÇin aklın Karşı cins konularına odaklı olmasın? Skdjfbfv
ıssızlık yazmışsın ee para sadece başlıkta metin hep erkekten bahsediyor asdda
Issız demek kadın erkek yanımd ainsan olmaması demek 😛💔 ve konuşma duman alırrr…
kuduruk asdads
Sjdhfhdjd minik kardeşimle 4) yaşında ) birbirimize kuduruk diye takılıyorduk o yüzden bu laf bana komik geliyor. Hatta çocuğa sokakta Mustaf diye seslendim kuduruukk diyerek döndü şsşsşlsls matrak şamata ya
tammam
Bu nasıl bi cevap şimdi? Kudurmuşsun bay.
deli deliyi ksde bulurmuş asdasd
Git yürü kudurukk
tammamm
Kaderin anlamını biliyormusun?
Sen en azındansa güzelmişsin
Aynen Allah’a şükür Allah düzgün şekil şemal verdi maşallah. bedelini de böyle verdi heralde 😄
Kadersizlik diye bir şey yoktur. Nasip vardır. Evlene bilmek basittir evlenememekte, birtakım kötü şeyler yaşaman da kaderdir. Anı yaşa diyenlerin bir çoğu sonra ah vah ediyor. Hem daha 22 yaşındasın. Neyin kadersizliğinden sen vuruyorsun ki.
Sen hayırlı olanı iste.
Ama 18i geçeli kaç yol oldu benim erim bana sahip şıksın bak 4 sene kaybettim daha bi hayatım olamamış babam zengin değil kendisi hayırlı birisi de değil ondan ehliyet istemem erkek arkadaşım zengindi zaten flörtüm zengindi ne var öyle biri gelseydi hemen 19umda gelseydi de utandırmasaydı beni
Hayattan çok şey beklememek lazım. Zira burası hakiki değil. Ve Allah iki güzelliği bir arada vermiyor. Hayırlısını iste. Hem daha 4 sene kaybetmişsin. 40 sene bekleyenler var 😅
Yok ya bana yakışmadı bu çünkü ben her gün annemden eziyet görüp bi de o eziyetlerle okula gidip IrDA yalnız kakıyorum tim lise hayatım böyle geçti ortaokulda da 1-2 arkadaş vardı grubum olmadı
Ortaokul hayatımın her günü liseyi hayal etmiştim 🥺
Hakkında hayırlısı olsun. Sıkma canını
Aminnn sağol 💛 böyle iyi bir şey dilemenin enerjisi sana da gelecek
Bir anda açılır kısmetin
İnşallah abim buna çok inandım
Istersen samimiysen bazilarini karsilayabilirim
Git burdan.
Sen bilirsin
Ebem yaşındasın bu ne cesaret ya
Yaşım 28
Tamam 5 yaştan sonrası olmaz
Hem orada 30-35 durduğu iÇin çok büyük geldi öyle yazmıştım
Anladim dogrudur orada her yazan yas dogru olmuyor maalesef 100 yazan da var :) dedigim gibi sen bilirsin fakat 1 yas cok fark degil bence
1 yaş mı?22 yaşındayım ben 😛
5 yastan sonrasi olmaz dedin ya ondan dedim 5 ile 6 arasinda 1 fark oldugu icin
O 1 yaş sayılmıyor yalnız skksksksj sınır en fazla oraya çalabilmiş diyorum
Peki nasil istersen
Çıkar bigunn görücü gelir falan xd
Git şurdan yok beni kendi bulup alsın inşallah
Bu konuşmanlami 😜delimine
Git şurdan
Beterol
Masuma ettiğin beddua sadece seni bulur yes
Onlar cekinip ilk adımı atamıyor sen at önce
Olur zamanla